Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Wellnes i Nordtyskland

En ferie i det nordlige Tyskland, er en skøn måde at opleve områderne omkring Schleswig-Holstein, og dette kan kombineres med et romantisk wellness ophold, hvor man får mulighed for at forkæle kroppen også. Den nordlige del af Tyskland indeholder blandt andet byerne, som grænser op mod Danmark. I den vestlige del af Slesvig-Holsten, er landskabet præget af marsk og vadehav.

På Østkysten i Nordtyskland, finder man byerne Flensborg, Slesvig, Eckernförde, Kiel og Lübeck, og her er der lækre strande og blide landskaber. Slesvig-Holsten har mange seværdigheder, såsom smukke natur og kultur udstillinger, og det anbefales, at man starter sin ferie i Tyskland her.
Forkælelse til krop og sjæl.

Forkælelse af krop og sjæl er oplagt i Nordtyskland, hvor man får smukke omgivelser at nyde et wellness ophold i. Man kan kombinere en miniferie med afstresning for krop og sjæl, ved at tage på et lækkert wellnessophold i Tyskland. De Nordtyske wellness hoteller byder på alt fra sauna og kropsmassage til eksotiske wellness behandlinger.

Tyskland har et folketal på over 85 millioner og en geografi der har alt. I den nordlige del af Tyskland finder man skønne strande, floder og grønne vidtstrakte områder. I Nordtyskland har der altid været mange kur- og badetraditioner, hvilket i dag er en del af den tyske kultur. Welness stederne tilbyder kurophold med behandlinger og ophold som tilfredsstiller de flestes behov.

Man kan finde wellness ophold i alle prisklasser. Skal det være billigt, må man gå lidt på kompromis men har man sparet op til kan et luksuriøst og hyggeligt sted med wellness anbefales. Det lettilgængeligt for alle, og man kan vælge at køre selv til de Nordtyske welness ophold, hvis man ikke har tid til en længere rejse, men bare vil af sted i en weekend. En ting er sikkert. Standarden er meget høj på de tyske wellness hoteller og det vil helt sikkert være et pusterum for den travle eller kræsne gæst.

Wellnes områder i Nordtyskland

Det store søområde i Holsten i Nordtyskland, er populært for wellness ophold og besøges af mange turister hvert år. På et wellness ophold i Holstenfår man alt, hvad der skal til, for at få en god ferie for hele familien. Udover forkælelse, massage og skønhedsbehandlinger opholder man i en natur der indbyder til kano- og kajaksejlads, lystfiskeri, badning, vandreture, cykelture, spændende byer som Wismar og Lübeck.

Det vidunderlige Ammerland ligger nordvest for Oldenburg og i nærheden af Bremen. Området er kendt for sine rhododendron-parker og et utal af planteskoler, som er specialiseret i træer med særprægede former. Der er ca. 65 km til Bremen fra Ammerland, og her kan man opleve den historiske markedsplads og den hyggelige bymidte med det 600 år gamle rådhus.

Hansestaden Lübeck

Et wellness ophold i Lübeck kan også byde på en af de smukkeste og mest besøgte byer i Nordtyskland. Byen betegnes som en af de smukkeste byer i Østersøområdet. Her vil man opleve at bygningerne er blevet restaureret, så de fremstår med det originale udseende.

Der er ingen tvivl om, at et wellenss ophold er forkælelse for krop og sjæl. Når man vælger et wellness ophold i skønne omgivelser, får man ro i sindet til at nyde hinanden i et pragtfuldt miljø og omgivelser. Man kan i Nordtyskland finde slotsferier med wellness ophold og disse ophold er helt særlige. Her finder man en indre ro ig historiske omgivelser, som giver ekstra energi til batterier.

Vælger man at tage af sted som par kan et wellness ophold på et slot eller en gammel borg være en romantisk og inspirerende mulighed. Mulighederne er mange man skal blot finde det helt rette sted at nyde opholdet.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.