Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Weekendtur til Rom

Rom er en oase af oplevelser, hvor du kan hvile krop og sjæl, og forkæle dig selv eller din partner med noget af verdens bedste kaffe, mad og vin, langt væk fra en travl hverdag. En weekendtur til Rom vil give oplevelser samt afslapning for krop og sjæl.

Storbyen Rom byder på mange spændende attraktioner, som fører dig tilbage til et historisk mekka af oplevelser. Her kan du opleve de kendte seværdigheder som Colosseum, Peters kirken og Vatikanet men også mange andre fascinerende steder. Når du skal på weekendtur til Rom kan du gå på opdagelse i storbyens gader, og dette er ren balsam for sjælen.

Rom er for alle

En weekendtur til Rom er en livlig ferie, men på en langt mere charmerende måde, end du sikkert kender til. Solen og varmen lokker mange til Rom for en weekend, eller måske er det mætningen af alle sanserne, der kan give dig ekstra overskud i hverdagen, når du kommer hjem igen. Uanset hvad det er, så bliver livet mere farverigt, smukt og passioneret, når du har tilbragt en weekend i denne storby.

Nogle af de mange ting, du kan opleve på din rejse til Rom, hvad enten du skal på en forlænget storbyweekend eller flere ugers storbyferie er blandt andet Peters kirken. Alle som tager til Rom, skal opleve Peters kirken på sin ferie. Både kirken og pladsen foran er fascinerende af størrelse og skønhed, og du kan ikke undgå at blive betaget af det hele.

Inde i selve Peters kirken i Rom, vil du opleve at betagelsen kun bliver endnu større, når du lægger nakken tilbage, og kigger op i Michelangelos gigantiske kuppel. Hvorfor nøjes med at se kuplen den nedefra, når man kan tage den smalle trappe hele vejen op og nyde den fantastiske udsigt over Peters pladsen, Vatikanet og Rom.

I midten af middelalderbyen i Rom ligger én af de smukkeste pladser i Rom, Campo de’Fiori også kaldet blomsterengen. Campo de’Fiori er om dagen hjemsted for et stort marked. Dette er også stedet, hvor du kan finde butikker med de nyeste trends. I hele området omkring markedet kan du sidde på én af de mange restauranter og caféer og nyde en Café Latte eller lidt frokost, mens romere og turister promenerer forbi.

Når mørket falder over Rom, forvandles området til samlingssted for den yngre generation og andre med lyst til natteliv. På og omkring Campo de’Fiori kan du finde et stort udvalg af barer og nat klubber.

Mange rejser til Rom for at opleve de flere hundrede museer med kunst, men Byen i sig selv er dog det største historiske museum du kan opleve. Rom er så spækket med alle mulige seværdigheder i form af bygninger, pladser, fontæner og skulpturer, så du behøver blot at planlægge din weekendtur til denne storby, og så holde øjnene åbne på din vej rundt og nyde omgivelserne.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.