Hjem » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Vinterferie i Thailand

Thailand har det hele for dig, der ønsker at få oplevelser, badeferie og skønne smukke strande. Vinterperioden kan tilmed byde på 30-35 graders varme, skønne sandstrande og azurblåt hav, der lige er til at hoppe i. Alt hvad dit hjerte kan begære, kan fås i Thailand.

Thailand er dog også meget mere end palme sus og badeferie. Landet har en stor og frodig regnskove, som du for eksempel kan opleve fra en elefant ryg. Hvorfor ikke nyde vinteren i det thailandske paradis, hvor eksotisk mad og smukke oplevelser vil præge din ferie?

Thailand er indbegrebet af det at holde ferie, og du vil møde venlig lokalbefolkning i “Smilets land”. Du kan få alt, hvad en vinterferie skal indeholde i Thailand. Lige fra lokale stammefolk i nord, til spændende kultur, det hektiske liv i Bangkok og Bounty øer i syd Thailand.

Hold vinterferien i ”smilets land”

Ønsker du en vinterferie med ren afslapning, er Thailand et perfekt valg. Efter 10 times flyvetur kan du være rimelig sikker på at solen skinner, temperaturen indbyder til badetøj, og de smukke kridhvide strande får dig til at elske havet.

Når du bliver træt af ren afslapning, kan du tage en tuk-tuk ind i landet og opleve de mange farvestrålende templer og eksotiske markeder. En ting er sikkert. Når du bevæger dig rundt i landet, bliver du mødt af glade og smilende thailændere, der vil gøre alt for at hjælpe dig.

Oplev den thailandske kultur.

En vinterferie i Thailand vil give dig god mulighed for at lave nogle rigtig gode handler. Thailand er et billigt land, og derfor vil du i de fleste byer finde mange små boder og basarer. Thailand er et shopping paradis, hvor udvalget er enormt, og priserne rimelig

Oplev det pulserende liv i Bangkok

Når du planlægger vinterferien, kan det anbefales, at du bruger et par dage i Bangkok. Mange rejser først til Bangkok og bor et par dage for herefter at flyve til Sydthailand hvor de smukke strande og Bounty øer findes.

Bangkok er hovedstad i Thailand fra år 1782. I Bangkok bor der ca. ti millioner mennesker. Trafikken i storbyen er en oplevelses i sig selv. Charmen ved at besøge Bangkok er, at her står livet aldrig stille. Mange guider tilbyder spændende ture i Bangkok, hvor man får alle informationer om byen men man kan også sagtens gå på oplevelse på egen hånd.

Det kan anbefales at besøge det flydende marked i Bangkok. Her vil du kunne handle fra de små både. Det er en unik oplevelse. Noget andet som bør ses i Bangkok er Wat Po, som er det ældste og største tempel i Bangkok. Det ligger lige syd fra Grand Palace, og er en stor oplevelse.

I samme område vil du også kunne opleve den Liggende Buddha, som er 45 meter lang og 15 meter høj. Det er den største i Thailand, og den er helt dækket af dyrebart bladguld. Et smukt udtryk for den thailandske kultur og historie.

Hav en dejlig vinterferie i Thailand.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.