Hjem » Gaveideer

Skab et sundt indeklima

Vi mennesker elsker, at tale om vejret, se vejrudsigter, og følger hvordan vejret bliver hver dag. Vejret er bare naturligt interessant for mange og hermed også en starter for en samtale med mennesker man måske ikke kender så godt.
Er du vejrelsker og synes det er sjovt at følge vejrets finurligheder, kan man nu få et produkt, der kan tilfredstille selv, den største vejrelsker. Alle vejrnørder kan nu få denne vejrstation der på ekstremt detaljeret vis videregiver informationer om vejret, ved hjælp af WiFi-netværk og NetAtmo WiFi Vejrstation.

Man kan have den ene del af vejrstationen indendørs. Her måler den temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2-indhold samt lydniveau, hvilket også ka fortælle dig om, hvordan dit indendørsmiljø er lige u og her. Skab et sundt indendørsmiljø ved at bruge denne unikke vejrstation.

Den anden del af vejrstationen er helt trådløs og batteridrevet, og den skal installeres udendørs, hvor den måler temperatur og luftfugtighed. I din gratis konto på NetAtmos’ hjemmeside eller i gratis-app’en netatmo i din telefon, kan man aflæse diverse grafer, diagrammer, prognoser og al mulig information, som man kan tænkes at få brug for eller ikke får brug for – uanset hvor i verden man befinder sig.
Det sjove ved netop denne vejrstation er, at man nu kan påvirke sit indendørsmiljø med temperatur, frisk luft og lydniveau. Dette kan gøres ved at aflæse grafer på NetAtmo vejrstationen, som vil vise dig, hvordan det står til i dit hjem.
Udendørsmiljøet er det lidt sværere at gøre noget ved, men NetAtmo kan i hvert fald advare dig om det dårlige vejr derude, så du slipper for at opleve det selv. Hermed er man bedre rustet og klar til dage, hvor man skal noget særligt.
Er huset stort kan man med fordel tilkøbe en ekstra indendørssensor, og hermed kan man nemmere kontrollere kvaliteten i mere end ét rum. Op til 3 ekstra sensorer kan kobles til vejrstationen.

Herudover kan man også tilkøbe en regn sensor. Denne WiFi regnmåler kobles til din vejrstation. Den holder styr på om blomsterne behøver at blive vandet, eller om der er risiko for oversvømning. Den tilsluttes let til din NetAtmo via WiFi ogherfra kan hele tiden se regnmængden, som kommer frem i app’en. Regnmåleren monteres enkelt i haven eller på balkonen med en normal skrue.

Trådløs vejrstation er kompatibel med smartphones, tablets og computere, måler både indendørs- og udendørsmiljøet. Den kræver en hovedenhed for at køre indendørs- og til regn sensoren, så den kan opkobles.
Indendørssensoren kobles til en elkontakt og måler temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2-indhold og lydniveau. Udendørssensoren drives af 4 AAA-batterier (medfølger) og måler temperatur og luftfugtighed. Den er lavet i flot aluminium, og passer flot ind i de fleste hjem. På app’en kan man få meddelelser, f.eks. om du bør åbne et vindue, og andet, som er med til at forbedre indeklimaet.
Generelt er denne vejrstation sjov til manden, eller kvinden som har alt, og som elsker naturen, haven og et sundt liv.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.