Home » børn

Vaccination til børn – gode råd

Der findes utallige fortællinger og artikler om vaccinationer til børn, som er med til at fortælle om de risici, som der kan være ved vaccinationer. Disse fortællinger kan også fortælle om dødelighed i fakta, og om hvordan man som forældre kan skade sit barn ved at lade det vaccinere.Spar op til 70% på børnetøj, legetøj og tilbehør hos Ansos.

Når man taler om vaccinationer til børn, bliver det hurtigt meget holdningspræget og personligt. Man kan finde gode artikler, som er baseret på data, statistikker og casestudier, og vil altid kunne skabe utryghed hos nybagte forældre. Er man usikker på, hvad man skal vælge, vil nogle artikler kunne skabe flere frustrationer end klarhed, derfor skal man tænke klart og rådføre sig med sundhedsplejersker eller lægen også. Det dig som forældre der skal tage stilling til, hvorvidt børnene skal vaccineres eller ej.

Spørgsmålet om hvorvidt børn kan tage skade af vaccination eller ej kan diskuteres, men barnet er forældrenes ansvar, og derfor kan man som forældre skele til de rapporter, som findes på området. Disse kan skabe store bekymringer, og der er risici ved dem. I dag vil de fleste forældre møde en sundhedsplejerske, som kan fortælle mere nøjagtigt, hvad en vaccine eller ej kan betyd for dit barn, da der kan være farer ved at lade være også.

Vaccinationer gives primært for at styrke barnets immunforsvar, og for at barnets krop bedre kan producere antistoffer mod sygdomme, især ved indførelse af døde eller svækkede bakterier i kroppen. Vaccinen er med til at styrke immunsystemet, så kroppen bedre kan bekæmpe reelle bakterier. Når barnet bliver ramt af en af de sygdomme, det er vaccineret mod, vil det kun bliveen anelse syg.

Det er vigtigt at man altid sætter sig godt ind i tingene og træffer sit eget valg, for man skal være klar til at tage de problemer som kan opstå ved en vaccination. Nogle læger mener, at det er farligt , når forældre vælger ikke at få sine børn vaccineret, da de vil blive meget syge, når de rammes af for eksempel røde hunde eller mæslinger.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.