Home » Sommer

Uv-badetøj til børn

Solens stråler er skrappe og rejser man mod sydens sol med børn, er det rigtig god ide at købe UV-beskyttende soltøj, da det giver den bedste beskyttelse. Mange kender bekymringer med solskoldning, at man skal huske at smøre ofte og for små kan det ofte være svært at forstå. Sker forbrændingen først er det smertefuldt, og kan betyde flere dage ude af solen.
Hos mindre børn er det ekstra vigtigt, at solbeskyttelsen er i orden, da huden her er mere modtagelig, og sart. En solskoldning er meget smertefuld og derfor er det vigtigt, at man husker at købe UV badetøj og soltøj, så barnet kan klare en hel dag i solen. Find er stort udvalg af UV tøj hos Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid

Beskyt dit barn mod solen.
Der er mange forskellige grunde til at købe UV badetøj. Man kan nemt minimerer mængden af solcreme, da man kun skal smøre barnet ind, der hvor soltøjet ikke dækker. Barnet får mulighed for at lege i solen, og bade i flere timer, uden der hele tiden skal smøres med solcreme over hele kroppen.
Badetøj med høj UV-faktor, sikrer, at man hele tiden kan være sikker på, at barnet er beskyttet mod solen med netop den faktor tøjet er mærket med. Her kan man opleve, at faktoren er svingende i solcreme, særligt hvis man ikke kommer et tykt nok lag på. Husk altid at smøre dit barn hvor uv-tøjet ikke beskytter mindst hver anden time, og altid efter barnet har badet eller tørret sig med et håndklæde.
Børn er ofte mere udsatte i solen, og skal derfor beskyttes i høj grad. Forskning viser at jo oftere man er udsat for store UV-doser fra sol i barndommen, jo større er risikoen for at udvikle kræft i huden senere. Når man får for store doser af solens skadelige UV-stråling, bliver huden rød. Den røde farve er en let forbrænding, og jo højere livstidsdoser af UV-stråling, desto større er risikoen for at udvikle kræft i huden. UV-solbeskyttelse er derfor vigtig i forhold til børn.
Generelt skal man sikre barnet er solbeskyttet når UV-indekset er 3 eller højere. I Danmark er det oftest mellem kl. 12 & 15 fra april til september måned, at UV-indekset ligger højt. Det er derfor vigtigt i dette tidsrum at bruge solbeskyttelse.
I udlandet kan man ofte opleve at uv-indekset er 8 eller mere, og her anbefales det, at man helst ikke opholder sig i solen i middagstimerne, men i stedet går indendørs eller søger skygge. Er du nødt til at opholde dig udendørs, så er tøj, solhat, solcreme/UV-beskyttende soltøj nødvendigt.
UV badetøj til alle børn.
I dag kan man finde soltøj og uv badetøj til børn i mange prisklasser og kvaliteter. UV-tøjet er med til at gøre opholdet i solen nemmere, da barnet vil være beskyttet med en høj UV-faktor på 50+ de steder, hvor tøjet dækker. Man kan finde uv badetøj i mange forskellige modeller og farver. Der er noget for en hver smag.
Ligesom uv-tøj kan man også få uv-tilbehør. Man kan for eksempel finde en lang række lækkert tilbehør til UV-tøjet, der spænder lige fra badesko til solbriller. Lad dit barn få lov til at more sig i vandet, men s du roligt slapper af, når du ved at beskyttelsen er i orden. Det giver ro til at nyde ferien og varmen for hele familien. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.