Hjem » Sundhed

Udrensning med lækker juice

Juicekuren er blevet et populært produkt til effekt vægttab. På mange måder er der mulighed for at skabe sig sin egen, personlige udgave af en juicekur. Du kan nemlig selv vælge, om din kur skal være færdiglavet med mulighed for at vælge forskellige typer af varianter.

Eller du kan vælge selv at fremstille og lave dine juices, som giver dig mulighed for at sammensætte ingredienser, som matcher dine smagsløg og behov.
Funktion og varighed af juicekur
Juicekurens formål er at udrense kroppen for ophobning af affaldsstoffer.
Over tid vil kroppen ophobe f.eks. tungmetaller og kemikalier, fra den mad vi spiser. Skadelige stoffer, som er med til at skabe en række negative effekter for kroppens tilstand. Det kan f.eks. være i form af en generel oplevelse af træthed, konstant problemer med forstoppelse eller svækket immunforsvar.

Når kroppen udrenses, udskilles disse affaldsstoffer fra kroppens systemer. Derved vil kroppens system genskabe sin naturlige balance. Herved er der skabt et næringsrigt fundament for en sund livsstil med en velfungerende krop.

De fleste juicekure varer fra 3 til 15 dage. Dog findes der også varianter, som i indhold er baseret på at vare i længere tid (ca. 30 dage).
Juicen erstatter de ellers faste måltider (morgenmad, middag, aftensmad samt 2 mellemmåltider).
Herunder kan du se de primære funktioner og effekter ved at anvende en juicekur:

• Din krop udrenses for ophobede affaldsstoffer
• Du vil opleve vægttab samt få mere energi og overskud
• Din krops cellers næres og renses, og der genskabes balance i dit mave-tarm system
De forskellige udgaver af juicekure som detox-redskab
Der er fordele forbundet med begge typer af juicekure – hhv. den færdiglavede udgave samt den hjemmeproducerede udgave. Det handler udelukkende om dine individuelle behov og præferencer.

Færdiglavet juicekur

Den overordnede fordel ved at købe juicekur som ’pakkeløsning’, er, at du sparer tid på selv at fremstille dine juices samt sparer tid på at indkøbe dine ingredienser.
Der findes forskellige varianter og produktudgaver af de færdiglavede juicekure, som henvender sig til forskellige behov. Det kan f.eks. være, at du specifikt ønsker en juicekur, som er beregnet til udrensning.

Når du vælger den færdiglavede juicekur, kan du være sikker på at modtage produkter, hvis indhold er nøje sammensat i forhold optimal, daglig mængde af vitaminer og mineraler.
Der findes forskellige forhandlere på nettet, som gør det nemt for dig at kunne bestille dit ønskede produkt. Herefter bliver juicekuren leveret til din private adresse i form af små flasker samt vejledning og informationsmateriale.

Hjemmelavet juicekur

Med den hjemmelavede metode til juicekur kan du selv blive ’chef’ over indholdet i dine juices. Der findes masser af forskellige og inspirerende opskrifter til netop juiceskure som redskab til udrensning.

Den store fordel er, at det er nemt og enkelt at gå til. Det eneste det kræver, er en juicemaskine samt de ønskede ingredienser.
For langt de fleste slags

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.