Home » Tips og gode råd

Tagtjek

Et utæt tag kan give mange og meget dyre skader på dit hus. Derfor er det meget vigtigt at du får dit tag tjekket igennem inden vinteren. Hvis man selv er kompetent til dette er det vigtigt at lave en tjekliste, så du får repareret synlige fejl og små defekter.

Hvis man ikke selv har kompetencer ti det er det bedre at kontakte nogle af fag eksperterne på dette område. Mange firmaer reklamerer med gratis tjek af dit tag, og de siger enstemmige at det er vigtigt inden det regnfulde efterår eller kolde vinter. Det danske efterår er ofte et regnfuldt og yderst fugtigt bekendtskab, og netop derfor bør du få dit tag tjekket.Nyt Tag – Se priser her
Så meget koster det at skifte tag.
Beregn din tagpris på to min.

Spar mange penge

Ofte kan forebyggelse spare dig, for store udgifter, og det er ganske gratis at få taget gået efter. For at undgå regn i stuen, som uden tvivl vil skabe store komplikationer og mange dyre reparationer, skal man være på forkant med situationen. Har man et ældre hus, kan man sagtens få tjekket taget, og så vælge herfra, om pengene på reparationer skal ofres.

Når du får tjekket taget, vil tag manden kigge efter fejl og defekter. Han vil løfte tegl og undersøge om der er en revnet rygning. Endvidere vil du få tjekket, om der skulle være større skader på skotrender og tagrender, som man ikke selv kan se fra jorden.

Alle mindre defekter skal man tæt på for at kunne se, og her er det en rigtig god idé at bruge en fagekspert som har øje for det. På den måde vil du også slippe for at skulle kravle rundt over det hele på dit tag for at tjekke. Man kan godt spare penge ved at undgå reparationer, når fejlene er konstateret, men på den lange bane kan dette ikke svare sig. Det kan blive dyrt at lukke øjnene for fejl i taget, så følg eksperternes råd og ofre de penge det måtte koste. Dette vil spare dig for mange penge i det lange løb.

Nyt Tag – Se priser her
Så meget koster det at skifte tag.
Beregn din tagpris på to min.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.