Hjem » Konfirmation

Tænk ud af boksen, når I vælger lokale til konfirmationsfesten

vis du vil have en konfirmationsfest, der skiller sig ud fra alle de andres, er det en god ide, at du vælger et sted, der er noget helt særligt. Det kan for eksempel være lige ved havet, ude i skoven eller midt i den pulserende storby.
Mange vælger at holde konfirmationsfesten i hjemmet eller i det lokale forsamlingshus. Hvis du gerne vil have en helt særlig dag, kan det dog være en god ide, at du tænker ud af boksen. Det er med til at gøre, at du får en dag, som du ikke vil glemme.
Derfor bør du prøve at få dine forældre til at holde konfirmationen et andet sted end bare derhjemme eller i et beboerhus. Vi kommer her med tre ideer til, hvor I så kan holde konfirmation.
Hold konfirmationsfest med udsigt til havet
Har du altid drømt om en konfirmation, hvor I sidder og spiser med udsigt til vandet, er det oplagt, at du ser nærmere på Club Riva i Rungsted Havn. Restauranten ligger midt i lystbådehavnen, og den kunne kun komme tættere på vandet, hvis den rent faktisk lå ude i det.
På restauranten har de stor erfaring med at arrangere en god konfirmationsfest. Det er stort set lige meget, hvilke ønsker du har til den. Skal du konfirmeres tidligt på dagen, kan de arrangere en kæmpe brunchbuffet, skal du konfirmeres midt på dagen, kan I få en lækker frokost. Vil du i stedet gerne holde fest om aftenen med middag og underholdning, kan de også stå for det. se mere hos Club Rivas hjemmeside
Hold konfirmationsfest midt i skoven
Vil du hellere holde konfirmation midt i skoven, er det en god ide for dig at overveje Peter Lieps hus i Dyrehaven. Der ligger den flotte gamle have lige uden for døren, hvilket giver god mulighed for, at I kan komme ud at gå i naturen og se på hjortene.
På restauranten serverer de mad, der passer til årstiden. Det er derfor afstemt til foråret, og de råvarer, der er tilgængelige, når du bliver konfirmeret. I kan vælge mellem en tre retters menu eller en buffet. Forretterne består typisk af fisk, mens der selvfølgelig blandt meget andet vil være rådyr på menuen til hovedret.
Hold konfirmationsfest midt i byen
Er du hverken til skov eller hav, men vil gerne være i nærheden af storbyens puls til din konfirmation, kan du i stedet prøve at få din forældre til at leje et sted som La Boucherie. Det ligger i Indre by i København, og der dyrker de virkelig den rå og urbane stil. Det er med til at gøre, at rammerne om din konfirmation kommer til at blive enormt hippe og flotte.
Det er ikke muligt at bestille mad på stedet, til gengæld er I velkomne til at bestille catering. Det er med til at gøre, at du får det bedste fra to verdener, da du får det sted, som du gerne vil være, og helt selv kan vælge, hvad I skal have at spise.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.