Home » Sundhed

sund slankekur med Palæo

En slankekur skal bruges til et vagttab men er ikke en decideret kostomlægning. Ofte skal en slankekur lede frem mod en kostomlægning, da man kun på denne måde kan holde sit vagttab over en længere periode. Det kan dog være svært give råd tog tips til en slankekur, da det ofte kræver at man følger nogle grundlæggende sunde principper at tabe sig.
Et godt bud på en slankekur er at spise mindre og forbrænde mere, og dette kan kombineres med motion og en sund livsindstilling til mad. Fri for sukker – sukkerafvænning
Gode ideer til kuren.
Når man vælger en kur kan man i dag finde mange spændende, som giver et lavt kalorie indhold og få kulhydrater, som er med til at binde fedtet i kroppen. Det er altid en god ide at kombinere en slankekur med vægttræning, da dette vil hjælpe til at bygge muskler op. Muskelmassen hjælper til, at man kan forbrænde fedt.
Et andet godt råd til en slankekur er at spise nok protein. Protein er med til at styrke kroppens byggesten , disse er gode til at tilbagelevering af musklerne efter træning . Når man vælger en kur er det altså godt at se på en der brænder fedt af og bygger og vedligeholder muskel massen samtidig.
Hold altid godt gang i træning og motion, da det giver dig ekstra forbrænding længe efter træningen er færdig. At opbygge en god fysik er altid sundt for kroppen. Cardio træning er en form som bygger på en sund udholdenhedstræning, og her får man svedt lidt. Cardio træning kan laves ved løb, elle i et motionscenter på en crosstræner eller en motionscykel. Få fjernet sukkertrang idagFå styr på din sukkertrang
Som de fleste ved, kan det være svært at være på kur og særligt sukkertrangen kommer på arbejde først i kuren. Er man lækkersulten er en kur en udfordring, men de findes mange gode små mellemmåltider, og desserter, som kan tage sukkertrangen.
I kan man finde den nemme løsning i slik uden sukker, som tilfredsstille den søde tand, men man kan også indtage nogle sunde vitaminer, der er med til at medvirke sukkertrangen og holde blodsukkeret stabilt. En anden mulighed er at lave et lækkert mellemmåltid, som kan tilfredsstille den søde tand. Få fjernet sukkertrang idag
Sunde alternativer til den søde tand.
Der findes mange opskrifter på sunde mellemmåltider, der kan laves på under 5 minutter og disse kan indeholder ofte ikke mere en d 100 – 150 kcal.
Mellemmåltiderne kræver ofte ikke lang tid at lave, men man skal huske at forberede dem, når man handler ind. Det er altid vigtigt, at have dem klar, inden lækkersulten melder sig, for så kan man nemt slippe af med sukkertrangen og komme videre.
Nå du handler under en kur er det godt at have fromage frais, hytteost, skummetmælk og blåbær samt gulerødder i køleskabet, da disse hurtigt kan omsættes til en lækker, sød mellemret, der giver tilfredshed til sukkertrangen.
Andre gode produkter er jordbær, hindbær og bananer i skiver i fryseren, hvor man hurtigt kan blende dem med flydende sød, vaniljepulver og forskellige nødder, som giver en lækker dessert elle milkshake. Find kalorielette produkter her!
Opskrifter til sukkertrangen
Skal det være nemt kan man i dag købe rengjorte indbydende grøntsager, som fås i en passende mængde. Disse er nemme at have med i tasken i skole eller på job. Mandler og gulerødder er rigtig godt sammen. Man kan skære en gulerod i skiver og tilsætte en lille håndfuld mandle og så har man en lækker snack på 100 kcal.
En anden mulighed er at man blender frosne jordbær med et mælkeprodukt. Dette giver en utrolig lækker milkshake, og hertil kommer man lidt sødemiddel og vanilje i. Når man blender lidt iskoldt skummetmælk i en høj, kan man putte sin ynglings frugt i og få forskellige smagsprøver.
Er man ikke til drikkevarer kan man i stedet lave en snack med hytteost med blåbær og valnødder. Denne er mere fyldig men kaloriemæssigt er den ikke mere en 100 kalorier. Hytteosten er brugbar til det meste. Man kan bruge hytteosten som en mellemret, og lave den som en ris á la mande med vanilje og sødemiddel. Hytteosten er sund, og indeholder masser af protein og meget få kulhydrater. Man kan blande en hytteost med det meste og nødder er særdeles gode til .
Fri for sukker – sukkerafvænning

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.