Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

strande på Mallorca

Den spanske ø Mallorca ligger midt i middelhavet, og kysterne er fyldt med gode strande. På Mallorca kan man nemt finde både store og børnevenlig strande ved de populære turistbyer, og mindre, mere private strande i små klippebugter, hvor du er omringet af Mallorcas smukke natur.

Hvis du skal have familien med på stranden, kan man med fordel vælge en ferie på Mallorca. Vandet er roligt og lavt ved mange strande på Mallorca, hvilket gør dem super gode til børn. Her kan børnene more sig i det varme vand og lege i det fine sand.

De forskellige strande på Mallorca

Skal der fart over feltet, kan man finde alle former for strandaktiviteter ved mange af Mallorcas strande. En ferie ved stranden kan byde på banan både og vandscooter, og for dem der bare gerne vil nyde solen, kan dette også lade sig gøre. Der er der rigtig mange steder gode muligheder for at leje en liggestol.

Strande med vandaktiviteter, liggestole og så videre, kan ofte tiltrække mange turister. Er du mere til en rolig strandtur, er det da også muligt at finde Mallorca strande, som er mere øde. Disse finder man i en af øens mange små bugter. De små strande findes du især på Mallorcas øst og vestkyst, mens de store strande ligger på nord siden eller på sydkysten.

h2>Eksempler på gode strande på Mallorca:

Nogle vil mene, at Platja Can Pere Antoni skal udråbes, som den bedste strand ved Palma. Stranden ligger 2 km fra centrum af Pere Antoni, og langs den løber en flot strandpromenade. Vandet ved denne strand bliver hurtigt dybt, men til gengæld er det klart og sandet fint. Mange lokale beboere bruger Platja Can Pere Antoni stranden, og den er sjældent overfyldt.

Stranden ved Alcudia er uden tvivl en af Mallorcas mest populære. Playa de Alcudia har en bred og lang strand, og den føles sjældent overfyldt. Vandet ved Alcudia stranden er roligt, og yderst børnevenligt.

En af de helt rigtige paradisstrande på Mallorca, finder du ved Es Trenc på det sydlige Mallorca. Stranden er placeret i en nationalpark, og derfor er der ikke bygget hoteller her. Det gør stranden populær, men fordi stranden er så stor og bred, føles den ikke overfyldt. Vandet ved Es Trenc er krystalklart og meget indbydende.

Stranden ved Cala de Deía, kan byde på Mallorcas smukke natur. Stranden ligger i en lille bugt og er smukt omringet af høje klipper. Selve stranden er for mange turister med børn ikke god, da det er en klippestrand, men når du kommer ud i vandet, vil du opdage, det er rigtig lækkert og oplagt til en god svømmetur.

En af de mere øde strande, finder man nord for byen Arta. Noget af vejen skal man køre på en grusvej, og ude af denne vej finder man en smuk strand med lækkert sand og klart vand. Stranden er omringet af små bjerge, og den er oplagt til at snorkle ved.

Mulighederne for strandelskere er mange på denne perle i middelhavet, og man vil helt sikkert ikke blive skuffet.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.