Home » Artikler, tøj til festen

special syet tøj til mænd og kvinder

Er du overvægtig, og har en figur, som bare sjældent passer til det tøj, man kan finde i almindelige butikker, kan det være svært at finde noget tøj, som man bliver glad for. I dag findes der mange kvinder med dette problem, og det gælder især kvinder, som samtidig er for store til at passe tøj i normal butikker.

Plus Size tøj i str. 42-62
Før i tiden så man kun meget slanke modeller præsentere modeindustrien, men dette har i dag ændret sig og i dag findes, der mange muligheder for tøj i store størrelser. Dette tøj er naturligvis også lavet i standard mål fra størrelse 42/54, og mange oplever, at det sjældent bare sidder helt perfekt, fordi maven eventuelt er for stor, eller en for stor bagdel ødelægger kjolen.

 

Man kan altid stille sig tilfreds og købe tøjet, for bagefter kun at ruge det enkelte gange, fordi det bare ikke spiller. Man kan også vælge en anden løsning. I dag findes der rigtig dygtige skræddere, som speciel designer tøj i alle størrelser, og efter dine mål. Det betyder, man kan få et helt unikt sæt tøj, som bare sidder perfekt til kroppen, og dette ofte til meget større priser, end man ellers vil give for tøj i butikken.

 

Skræddersyet tøj, der passer til din figur

 

Modebevidstheden har i dag i allerhøjeste grad ramt alle typer, størrelser og aldre, og det gør, at kravene til det tøj man køber stiger. Stort tøj behøver ikke være stort og fyldigt, men kan hvis man får det speciel syet godt sidde kropsnært og være flot og med på den nyeste mode. Moderigtigt tøj er i dag med til at skabe dig, som den person man er. Tøjet skal have de rigtige snit, ind syninger, og passe selv de største kvinder, uanset højde, drøjde og alder. Man kan finde det meste, hvad enten det drejer sig om festtøj, hverdagstøj, og ungt eller modent tøj, er udvalget stort.

 

Der findes altid mange gode årsager til, hvorfor man vælger at få dit tøj skræddersyet. Det gamle ordsprog siger jo som bekendt, at klæder skaber folk, og det kommer vi ikke uden om i dag, hvor bevidstheden om moden er meget høj.

 

Kvinder og mænd, som bruger store størrelser oplever ofte, at det kan være svært at finde tøj, der sidder godt både i facon og størrelse. Det kan være alt lige fra skjorter med den rigtige længde på ærmerne til bukser der skal passe i talje, omkring hofter og samtidig have den rette længde.

 

En af de bedste fordele ved at få skræddersyet sit eget tøj, er at man selv kan få indflydelse på designet, farverne og stofvalg. På samme måde sikrer du dig at få den kvalitet og pasform, som matcher netop dig som person. At give sig selv fornøjelsen af eksklusivt tøj, lavet med omsorg, det perfekte stof og design, er som ren selvforkælelse, og du finder hurtigt ud af, at det ikke er meget dyrere end almindeligt tøj i butikken Plus Size tøj i str. 42-62
ANNE SPANG er uddannet skrædder, og har åbnet en butik, hvor man nemt og hurtigt, kan få speciel syet sit tøj. Butikken syer dit tøj efter de mål, som man sender til dem. Man kan nemt tage målene selv, hvis man ikke kan komme i butikken fysisk. Der findes et skema, som er nem at følge til dette.

 

Kvaliteten er helt i top i det tøj, du får syet her, og Anne spang går ikke på kompromis med materialer, håndværk og design. Tøjet kan være både noget helt særligt, speciel syet festtøj, eller brudekjole, men mange vælger også at få lavet basis tøj, som bare passer til en figur, og er lækker at bruge til hver dag.

 

Som stor er det særligt vigtigt, at man klæder sig efter den kropstype, man har. Tøj som ikke passer til din figur, kommer hurtigt til at genere og vil blive lagt på hylden hurtigt igen. Det har stor betydning, at tøjet man får syet kan tage højde for om din figur er æble, pære eller timeglas formet, da tøjet i hvert tilfælde skal syes helt specielt.

 

Samtidig kan mange mennesker opleve at de sagtens kan købe tøj i normal butikken men, overdelene passer måske sjældent fordi man har en lille eller for stor barm, bukserne som passer i linningen er for vide i lårene eller får en flad bagdel til at syne helt forkert.

 

Alt dette kan speciel syet tøj hos Anne Spang tage højde for, og man skal ofte ikke af med mere end 500 kr. Skræddersyet tøj garanterer dig tøj, der sidder rigtigt, og passer til den måde du er bygget. Tøj, som smyger sig til din krop gør at man oftest føler sig meget bedre til pas med sig selv

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.