Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Ideer til spanske feriesteder

En ferie i Spanien kan byde på alt lige fra flamenco, kunst, kultur, tyrefægtning, malerkunst, litteratur til sport. Spanien har masser af seværdigheder og gode tilbud til turister. Klima har gennem årtier virket, som en kraftig magnet på turister fra især Nordeuropa. Spanien er meget mere end charterturisme og grisefester på Mallorca.

Landet har en fantastisk og voldsom historie, og flere verdensberømte kunstnere fra Dalí til Picasso, har haft en stærk knytning til landet. Spanien byder på lækre badestrande ved Costa del Sol, grønne frodige landskaber i Baskerlandet, til Gaudis eventyragtige arkitektur i Barcelona. Alt efter. hvilken ferie du ønsker. finder du det i Spanien. Hold ferie på de spanske kyster.

Costa Brava ligger i provinsen Girona, og er kyststrækningen, der løber fra byen Cadaques i nord til Blanes i syd. På Costa Brava er der to lufthavne, som er Girona i nord og Barcelona i syd. Der bor ca. 600.000 personer bor på Costa Brava kysten, og hvert år besøger mere end 5 millioner turister denne region. Regionen har et typisk middelhavsklima, og den gennemsnitlige temperatur varierer mellem 14 og 30 ºC.

Hvis du følger kysten fra nord til syd, kan du besøge den charmerende fiskerby Cadaqués, der engang var hjemsted for kunstneren Salvador Dalí. Længere sydpå i Casto Brava finder du byen Roses med en aktiv havn, vidstrakte naturparker og gamle arkæologiske udgravninger. Lioret del Mar er også et meget besøgt ferie sted i Spanien, og byen ligger på Costa Brava kysten. Her finder du elegante og frodige middelhavshaver og pletfrie strande med klart vand.
Nembooking tilbyder op til 60% rabat på din næste rejse
Costa del Sol ligger langs Spaniens sydlige kystlinje, og strækker sig fra Gibraltar i vest til Nerja i øst. Engang var Costa del Sol en rolig by med bosætter, der levede af fiskeri. I dag vil du opleve, at Costa del Sol er blevet en hoved destination for turister, fyldt med besøgende fra alle verdensdele. Malaga er hovedstad i Costa del Sol, og er meget eftertraget af danskere i Spanien.
Med over 60 golfbaner bliver Costa del Sol, kaldt Costa del Golf. Antallet og kvaliteten af golfbaner, er meget populært ikke mindst på grund af det perfekte klima for golfspil hele året rundt. Det fantastiske klima betyder også, at en lang række udendørs aktiviteter kan nydes hver dag hele året. Costa del Sol kan byde på en oplevelsesrig lokal kulturarv og et stort udbud af fritidsaktiviteter.

For sine meget alsidige omgivelser og faciliteter er Costa del Sol helt sikkert et foretrukken feriested for rigtig mange mennesker. Regionen Catalonien bugter sig nord, syd og vest for Barcelona, og er rig på oplevelser. Her kan man udforske Barcelonas moderne og elegante storby.

Spanien er et kæmpeland og har derfor også meget afvekslende landskab, hvilket gør at alle, som vælger Spanien, vil kunne finde det rette sted at holde ferie. Fra Galiciens i det nordvestlige hjørne, hvor du finder grønne frodige bakker, over Pyrenæernes bjerglandskab til det tørre, varme Andalucien. Floden Guadalquivir er Spaniens største, og landet har både Atlanterhavet og Middelhavet at prale med.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.