Home » Sommer

Sommerferie på Mallorca

Overvejer du at holde sommerferie på Mallorca med din familie, kan det kun anbefales. Rygtet om Mallorca i forhold til de vilde grisefester, er en generation siden, og det må ikke afholde Jer fra at rejse til Mallorca, især hvis i har børn med på ferien.

Mallorca er en skøn og fantastisk ø. Her får man et mildt klima året rundt. Strandene er meget børnevenlige med skønt lavvandet rent og klart blåt vand, og her har de fleste strande det blå flag. Strande er meget lange, rene og med helt hvidt og blødt sand. Strandene er uden farlig strøm, men vandet er roligt og blikstille, og kan friste til lange og rolige svømmeture. Lad børnene lave sandslotte i vandkanten, mens i dyrker solen. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid

Mallorca et feriemål for hele familien

Der er masser af muligheder for at se fantastiske naturoplevelser på Mallorca. Her ligger hyggelige, frodige appelsinlunde, smukke oaser, og I finder bjergtoppe med en udsigt, der får jer til at snappe efter vejret, fordi man bliver helt betaget af skønheden.

Øen er stor, men nem at komme rundt på. Der er gode vejforhold og bilister, der for det meste overholder de fleste færdselsregler. Spaniolerne er vilde med børn, og der er plads og rum til dem over alt på Mallorca.
I det øen er vant til turister, er der en effektivitet, som er usædvanlig for de sydeuropæiske lande. Man kan finde skandinavisk talende læger flere steder på øen, hvilket er betryggende, særligt når man rejser med børn. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid

Det klassiske turistprægede Mallorca finder man ved de brede strande i Palma bugten. De mest børnevenlige bugter ligger mod nord og øst. Hvis man ønsker en skøn ferie i solen, kan det også anbefales at holde ferie i læ af Tramuntana bjergene langs nord kysten. Og er du til stille ferie, vil man opleve, at man på midten af øen, kan mærke tiden går lidt langsommere end andre steder, og her kan man stille og roligt falder i takt med dig selv.

Byen Palma har mange, spændende shopping gader, caféer, restauranter, museer og gallerier. Her vil man også kunne gå langs havnen, hvor luksusyachter, så store som villaer, vidner om en rigdom, der er de færreste forundt.

Charterferie må siges at være et fint koncept, når rejsens formål er en børnevenlig, sjov og afslappende badeferie. Når turen går til Mallorca, er Alcudia et fantastisk feriested, for Jer der rejser med børn. Dette er fordi, stranden er meget børnevenlig med godt sandslotte sand og lavt vand. I Alcudia skal de badende voksne ud på en længere tur for at få vand til under armene. Ofte er der en god brise ud på eftermiddagen, som kan give sjove bølger for alle legebørn.

Hotellerne på Mallorca er altid indbydende, og dette er også med til at gøre Øen til et foretrukken ferie land for mange turister i sommerferien. De fleste hoteller har swimmingpool for alle pengene, og dette er skønt for både børn og voksne. Faktisk vil børnene ofte hellere bade i poolen mere end ved stranden, hvis forholdene på hotellet er godt.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.