Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Sommerferie i Toscana

En sommerferie i Toscana vil helt sikkert kunne lokke både store og små. Denne særlige del af Italien har simpelthen alt for hele familien. I Toscana kan man finde kunst, som er helt unik. Hvis man er historisk interesseret, kan Toscana også byde på mange spændende middelalderborge og landskaber, som er helt specielle. Skal sommerferien bruges på at slappe af, kan alle som elsker at nyde sol og varme finde dette i Toscana.

I den nordlige del af Italien ligger Toscana, og her finder man nemt et super lækkert tilbud til en skøn sommerferie med pool i eget feriehus eller på en campingplads. Toscana er kendt for lækre vine, et fantastisk køkken, kunst og prægtige historiske bygninger.

Når man skal holde sommerferie i Toscana kan det være svært ved at vælge, hvad man gerne vil med sin ferie. Toscana kan tilbyde det meste. Man skal dog se sig for og planlægge sommerferien, inden man tager af sted, så man ikke havner i fælden med at fare forvildet fra attraktion til attraktion. RejseGear.dk

Opleve det autentiske Toscana køkken

Der er mange gode grunde til at tage til at holde sommerferie i Toscana. Vejret er skønt i Italien i sommerperioden, og man kan nemt finde en pool eller et hav, som er skønt at hoppe i. Udover det billedskønne landskab, de maleriske små og store byer, de mange kulturelle tilbud, så er der naturligvis mad og vin. Det er ikke uden grund, at der er skrevet mange kogebøger om det toskanske køkken. Maden er i særklasse i Toscana, og dets enkelhed både forbløffer og begejstrer.

Mange turister vil hurtigt opleve, at madkulturen er afspejlet af den særlige mentalitet, man finder i Toscana. Her er alt ligefremt, enkelt og fuldt af nydelse. Det klassiske italienske køkken er et udtryk for en bondekultur, hvor egne råvarer spiller en væsentlig rolle. En lang og velplejet mad tradition præger Toscana. RejseGear.dk

Oplev kultur og historie i Toscana

En sommerferie i Toscana er mere end blot en pool ferie. Her kan man finde oplevelser for hele familien. Toscana har spændende kulturelle og historiske byer, som bestemt er et besøg værd. Du kan nemt komme rundt i Toscana og for eksempel besøge byer som Sienna, Firenze, Lucca, og Pisa. Her kan man opleve den gamle kultur historie, og man bliver aldrig mæt af oplevelser, når man færdes her.

Et andet stort turistmål er det smukke vinområde Chianti. Her finder man mange vingårde, som lever af at frembringe den kendte vin. Chianti er en blanding af vildt og opdyrket landskab, og dette er en utrolig dejlig kombination.

I Toscana vil man kunne opleve præg af Middelalderen, og få steder i verden har Middelalderen efterladt sig så mange og så store spor som i Toscana. Overalt kan man finde borge, kirker og paladser, der stammer fra Middelalderen. Her oplever man spor af en middelalder kultur på en helt unik måde.
Vandreshoppen.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.