Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Sommerferie i Rom

Italiens hovedstad Rom er en helt unik by, som i høj grad er præget af Italiens turbulente historie. Rom er en enestående by, hvor man finder et behageligt klima, og mange vidunderlige pladser, imponerende monumenter og springvand.

En sommerferie i Rom vil som udgangspunkt være en storby ferie, præget af de mange seværdigheder, man finder her. Da der ofte er meget varmt i Rom om sommeren, kan det dog anbefales, at man booker et hotel med pool, så man har muligheden for en dukkert, når man vender hjem til hotellet efter en dag med uendelige oplevelser.

Seværdigheder i Rom

I Roms hjerte ligger Vatikanstaten, Sankt Peters Kirke, Castel Sant’Angelo og De Vatikanske Museer. Disse er helt specielle at besøge, og man vil pludselig opleve at stå i et historisk monument, som er helt unikt.

Herudover kan man også opleve andre historiske monumenter, som levn fra den romerske antik, det verdenskendte Colosseum, Forum Romanum og meget andet. Det er vigtigt at man oplanlægger sin sommerferie i rom grundigt, så man når at se alt det man gerne vil hjemmefra.

En måde at planlægge sit ophold på, kunne være at besøge en af byens syv høje om dagen. Her kan man vælge at besøge Campidoglio, Palatino, Quirinale, Viminale, Esquilino, Celio og Aventino, men en om dagen da de alle gør et utroligt indtryk på en.

Nyd sommerferien i et gæstfri by

Et andet vidunder, der skal besøges i Rom, er de mange gode restauranter. Ligegyldigt hvor man spiser, er den romerske madlavning rig på smag og fantasi. Det er billigt at spise i Rom, men det afhænger selvfølgelig af, hvor man spiser henne.

I Rom kan man hele tiden opleve nye udstillinger og kulturelle aktiviteter udover de kunstværker, der altid kan ses på museerne. Rom er værd at besøge, på alle årstider, men sommeren er en helt unik periode. Det er umuligt at modstå den italienske charme og den gæstfri atmosfære i Rom. I Rom kan man opleve mange arrangementer i form af skuespil, teaterstykker, musical og så videre.

Det er nemt at finde en god indkvartering i rom, dog skal man være ude i god tid, da mange gerne vil besøge denne fantastiske by i sommerperioden. Hvad enten du ønsker Lejlighed, hotel eller bed and breakfast kan dette findes i Rom.

Forskellen mellem hotel og bed & breakfast er primært antallet af værelser. Herudover kan man opleve stor forksel på atmosfæren på bed and breakfast og hoteller da bed and breaksfast er mere familiebetonet end hoteller er. En sommerferie i Toscana vil helt sikkert kunne lokke både store og små. Denne særlige del af Italien har simpelthen alt for hele familien. I Toscana kan man finde kunst, som er helt unik. Hvis man er historisk interesseret, kan Toscana også byde på mange spændende middelalderborge og landskaber, som er helt specielle. Skal sommerferien bruges på at slappe af, kan alle som elsker at nyde sol og varme finde dette i Toscana.

I den nordlige del af Italien ligger Toscana, og her finder man nemt et super lækkert tilbud til en skøn sommerferie med pool i eget feriehus eller på en campingplads. Toscana er kendt for lækre vine, et fantastisk køkken, kunst og prægtige historiske bygninger.

Når man skal holde sommerferie i Toscana kan det være svært ved at vælge, hvad man gerne vil med sin ferie. Toscana kan tilbyde det meste. Man skal dog se sig for og planlægge sommerferien, inden man tager af sted, så man ikke havner i fælden med at fare forvildet fra attraktion til attraktion. RejseGear.dk

Opleve det autentiske Toscana køkken

Der er mange gode grunde til at tage til at holde sommerferie i Toscana. Vejret er skønt i Italien i sommerperioden, og man kan nemt finde en pool eller et hav, som er skønt at hoppe i. Udover det billedskønne landskab, de maleriske små og store byer, de mange kulturelle tilbud, så er der naturligvis mad og vin. Det er ikke uden grund, at der er skrevet mange kogebøger om det toskanske køkken. Maden er i særklasse i Toscana, og dets enkelhed både forbløffer og begejstrer.

Mange turister vil hurtigt opleve, at madkulturen er afspejlet af den særlige mentalitet, man finder i Toscana. Her er alt ligefremt, enkelt og fuldt af nydelse. Det klassiske italienske køkken er et udtryk for en bondekultur, hvor egne råvarer spiller en væsentlig rolle. En lang og velplejet mad tradition præger Toscana.Vandreshoppen.dk

Oplev kultur og historie i Toscana

En sommerferie i Toscana er mere end blot en pool ferie. Her kan man finde oplevelser for hele familien. Toscana har spændende kulturelle og historiske byer, som bestemt er et besøg værd. Du kan nemt komme rundt i Toscana og for eksempel besøge byer som Sienna, Firenze, Lucca, og Pisa. Her kan man opleve den gamle kultur historie, og man bliver aldrig mæt af oplevelser, når man færdes her.

Et andet stort turistmål er det smukke vinområde Chianti. Her finder man mange vingårde, som lever af at frembringe den kendte vin. Chianti er en blanding af vildt og opdyrket landskab, og dette er en utrolig dejlig kombination.

I Toscana vil man kunne opleve præg af Middelalderen, og få steder i verden har Middelalderen efterladt sig så mange og så store spor som i Toscana. Overalt kan man finde borge, kirker og paladser, der stammer fra Middelalderen. Her oplever man spor af en middelalder kultur på en helt unik måde.
Vandreshoppen.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.