Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

slotsferie i Tyskland

En ferie i Tyskland kan anbefales, som et rigtigt slots romantisk ophold- Man kan finde slotte i hele verden, og det særlige ved et slotophold, er stemningen, bygningerne, forholdene og ikke mindst skal man finde en helt særlig person at dele oplevelsen med.

En ferie på et slot i Tyskland er en ferieoplevelse ud over det sædvanlige, hvor man vil opleve at bo og leve, som fyrstelige i helt unikke omgivelser. Man kan finde et stort udbud af Slotsferier i Tyskland. Med masser af plads, og et helt unikt touch af luksus, i de smukkeste landskabe, kan det helt sikkert anbefales at overveje en slotsferie i Tyskland med familie og venner.

Mange vælger slotferier i forbindelse med særlige begivenheder, som bryllup eller rund fødselsdag. Når man gerne vil fejre en særlig begivenhed på en unik måde, i dejlige omgivelser med familie og nære venner er man sikker på at få en uforglemmelig oplevelse.

Tyske slotte og feriesteder.

Vil man gerne på slotsferie i Tyskland kan man lade ferieturen gå gennem Mecklenburg-Vorpommerns landskab, og rejse ind i et møde med fortiden. I dette område finder man slotte, der har karakteristiske kastanjealléer langs vejene, imponerende hansestæder, nostalgiske gamle badebyer og slotte som perler på snor, hvilket i sagens natur fortæller om en enorm historisk betydning.

I den lille landsby Neetzow, finder man et slot, som var ganske ukendt gennem hele den kolde krig, og som sidener blevet restaureret i en romantisk stemning. Slottet har en borgagtig facade, prydet med et stort tårn, som hurtigt får ens tanker hen på et rigtigt prinsesseslot.

Når man kommer ind i hallen, ser man som det første en stor marmortrappen og høje søjler, og opdager alle de autentiske detaljer som håndskårne paneler og trælofter i salene. Dette er kendetegnende for en rigtig slotsferie i Tyskland.

Når man tager på slotsferie i Tyskland kan man nemt komme der til med egene bil. Afstandene er korte, hvilket er en fordel hvis ferien blot skal være en forlænget weekend.

Et andet slot i Tyskland finder man i det charmerende Schloss Neustadt-Glewe. Dette ferie slot er en trelænget renæssanceslot, som første gang stod færdigt i 1717, hvor det afløste byens gamle middelalderborg fra 1300-tallet. På dette slot finder man et imponerende stukværk, der dækker et samlet loftsareal på hele 1.600 m2. Når man går ind gennem sale og saloner, kan man se slottets i alt 32 smukt restaurerede kaminer.

Slottet ligger ved floden Elde, der er med til skabe rammen om dette imponerende slot. Her finder man et imponerende kanallandskab i Lewitz nord for Ludwigslust, og dette er særdeles idyllisk. Fra slotsgården kan man endvidere gå direkte ud i Alstadt, hvor man kan se de historiske bindingsværkshuse, som ligger tæt i de krogede gyder fra middelalderen.

Der findes mange flere flotte slotte i Tyskland, som er et besøg værd. For eksempel kan man opleve pragten i dette historisk vigtige område ved Schloss Ludwigslust eller Torneroseslottet i Schwerin- Disse slotte hører til Nordtysklands største seværdigheder.

Hotelfaciliteter på slotsferien.

I slottets hovedbygning finder man for det meste en reception og lobby samt bar, bibliotek og opholdsstuer. De fleste slotte i Tyskland tilbyder pc og trådløst internet mod et mindre gebyr på EUR 12,50 pr. døgn.

Ligeledes vil der være en slots restaurant, som oftest er indrettet under de historiske kælderhvælvinger og med udgang til en dejlig terrasse eller park med udsigt over grønne områder eller floder, eller søer. Mange slotte har forskellige former for wellnes tilbud, en beauty salon, eller pool, med sauna adgang.

Er slotsværelse ligger på slottet, få skridt fra ankomstområdet. Slotsværelserne er smagfuldt og individuelt indrettede i forskellige størrelser. Man har adgang til eget badeværelse, badekåber, føntørrer, skrivebord med stol, minibar, radio, telefon, TV og trådløst internet.

En slotsferie i Tyskland er ganske uforglemmelig, romantisk og en stor oplevelser for alle de gæster du vælger at tage med.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.