Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Slotsferie i Frankrig

Frankrig er et fantastisk ferie land, hvad enten man kommer i forår, sommer, efter eller vinterperioden. I Frankrig kan man finde aktive ferie former på ski om vinteren, til lækre sandstrande og varme om sommeren.

Man kan også finde unikke ferie muligheder overalt i Frankrig fra Normandiet i nord til Provence i Sydfrankrig, hvor man kan leje sig ind på store slotte og herregårde. Dette er blevet mere og mere popylært for turister, da man kan få et unikt indblik i fransk kultur, kombineret med store slotsrum, og en hel unik følelse af luksus.

Ferie på et slot.

De franske slotte og herregårde ligger placeret i smukke landskaber, hvilket gør en slotsferie i Frankrig perfekt til større familier eller venner, som vil have en god oplevelse sammen i luksus. Man kan vælge at leje slottet for nogle dage eller en uge, og mange vælger dette, når store begivenheder som bryllup eller rund fødselsdag skal fejres på en helt særlig måde. Her er plads til alle, og ofte er der mellem 5 til 10 soverum på slottene. En slotferie vil uden tvivl give dig og dine nærmeste en uforglemmelig oplevelse.

Når man holder ferie på et slot i Frankrig, er der plads til at man kan holde ferie sammen, men man kan også nogle dage have privatliv hver for sig. De store franske slotte kan man finde i alle de forskellige egne af Frankrig, og det er nemt at finde det perfekte slot, som rammen for en uforglemmelig ferie med familie og venner.

En slotsferie er en luksus ferie, og man kan spare en del penge ved at være flere, som bruger slottet samtidigt. De luksuriøse slotte i Frankrig, er en oplevelses ferie for livet. En slotsferie i luksus kan lejes for for eksempel i det skønne Auvergne, i Bourgogne eller hvad med en slotsferie i Provence, hvor man helt sikkert er omgivet af luksus og komfort, i form af lækre swimmingpools, store haver og flere steder unikke spilleværelser.

Franske regioner og slotte

Languedoc-Roussillon regionen ligger i den sydøstlige del af Frankrig. Området går langs grænsen til Spanien og Andorra, og har Middelhavet til den anden. Området er præget af bjerge, og slottene man finder her er smukt placeret i den skønne natur. En slotsferie i Languedoc-Rousillon, bør vælges for Jer, som gerne vil have en slotsferie nær Middelhavets strande. I området finder man små franske landsbyer og smukke bjerglandskaber, som rammen omkring slottene.

Languedoc-Roussillon er et fantastisk, romantisk område præget af middelalderborge, som dukker op hist og her på den ene side, og lækre badestrande, pakket ind i bjerge, floder på den anden side. Hvis man ønsker en slotsferie med skøn natur, mulighed for shopping og skønne naturoplevelser, kan man få det hele

Et andet område med flotte slotte i Frankrig finder man i Dordogne området. Dordogne ligger i det sydvestlige Frankrig. I Dordogne kan man finde skønne slotte placeret i landlig ro og området er noget af det smukkeste natur område i Frankrig. Dordogne rummer en skøn forhistorie, historiske monumenter og natur oplevelser.

En slotsferie i den frugtbare Dordogne-dal, vil ligge ved floden, hvor man kan nyde synet af egnens romantiske og idylliske stemning, som omringer slottene i området. En slotsferie i Dordogne vil byde på store oplevelser af den meget forskelligartede natur. Her kan man opleve alt fra grønne vinmarker, skove og frugtbare dale, til store nationalparker, engdale og kalkplateauer. Slottene er smukt placeret mellem store og små floder ved idylliske landsbyer.

Ønsker man en ferie i det vestlige Frankrig skal man overveje en slotsferie i Normandiet. Normandiet er et smukt feriemål og perfekt for en slotsferie. Normandiet er præget af rustikke landskaber, lange kyster og ikke mindst de kendte mindesmærker og slagmarker, som har gjort Normandiet til et populært rejsemål for mange turister.

Normandiet ligger i den nordvestlige del af Frankrig, og alle som vil holde slotsferie her, får en fornemmelse af områdets skønhed og historie. Man kommer ikke til at kede sig, for man kan her få et væld af interessante seværdigheder og på samme måde findes der mande sportsaktiviteter i dette område.

I Normadiet kan man også finde store brede sandstrande. I Normandiet kan man opleve Verdens 8. vidunder, som er Mont-Saint-Michel, der ligger smukt placeret i Normandiets vestligste del. Midt i havet, kan man se den imponerende klippeø med klosteret på toppen, som rejser sig op af sandet, når tidevandet trækker sig tilbage.

Normandiet har et skønt grønt og frodigt landskab, med store kyster og strande, som stadig bærer præg af Europas voldsomme tidevandsbevægelser. På samme måde er Normandiet fyldt med historiske seværdigheder, som giver gode muligheder for smukke udflugtsmuligheder.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.