Home » Sundhed

slankekur med protein

Gode råd til vægttab er der mange af men når man ønsker at holde et vægttab og mange kilo skal tabes kan det synes svært eller uoverskueligt. I det følgende får du nogle gode tip og råd til., hvordan du kan starte dit vægttab på en god måde.
Tips til sund livsstil.
Start altid en kur med at drikke vand og gerne masser af vand, da det er med til at holde sulten for døren. En kur består ofte i at man spise r mange grøntsager og gerne 300 gr til hvert måltid. For at få disse gennem fordøjelsen skal der vand til.
En anden vigtig ting til dig som vil tabe sig, er at kende sit kaloriebehov. Ud fra din vægt og højde, kan man på net kalorien finde ud af, hvor mange kalorier man må indtage for at tabe sig. Det er vigtigt at vide, hvor mange kalorier du har brug for i det daglige.
Under en kur skal man lære at tænke og handle sundt. Her er det en god ide at lave en liste over sunde fødevarer, som man kan bruge som snacks i stedet for slik og søde sager. Denne liste er også med til at skabe overblik og gøre kuren nemmere for dig i det daglige.
Det er en god ide at købe sunde fødevarer til mellemmåltider, da det er lettere at spise sundere, hvis der ikke er usunde ting i køleskabet. Ved at spise godt med grøntsager og drikke vand kan man lære sig selv at spise mindre. En god ide er at bruge mindre tallerkener, og lave portionsanretninger i køkkenet. Vent altid 5 min, når tallerkenen er tom inden du tager en portion mere.
Når man skal spise sundt hele tiden, kan man med fordel holde en fridag, hvor man med styring får lov at smage søde sager. En dag om ugen, er nok, og må ikke være mere end dette. Det kan være med til at man nemmere spiser sundt i hverdagen. Få fjernet sukkertrang idag
Kombinerer altid med motion.
For at få et godt vægttab er det vigtigt at man lærer at lave maden selv, da det gø, at man altid vced hvad man spiser og man lærer at elske mad. På den måde kan man også nemmere finde de sunde alternativer og holde øje med indholdet i forskellige madvarer.
En sund mad er fyldt med fibre og grøntsager. Vælg altid den grove udgave af pasta og brød, da det mætter bedre og er med til at fylde maven op. Man skal undgå sukker under en kur og samtidig holde sig fra slik og sodavand, som kan indeholde mange ukendte sukkerarter.
Få fjernet sukkertrang idag
Når man har forsøgt at tabe sig mange gange, kan den rette kur være svær at finde. Der findes dog stadig kure som er effektive og som kan være med til at give det vægttab man ønsker sig. Det vigtigste i en kur er udholdenhed og at man er standhaftig. Derfor skal man bekæmpe sukkertrangen og få hold på sit kalorie forbrug, samt dyrke motion 30 min om dagen.
Den effektive kur
En effektiv kur er den som både gør at man arbejder med sin holdning til mad og motion, og som samtidig sikrer, at man spiser færre kalorier end man forbrænder. En kur skal gerne bestå af nogle principper, som gør at man ikke føler sult. Få hjælp online hos Helsebixen.dk
Vælger man at gå på slankekur skal man generelt holde sig til proteiner fremfor kulhydrater. Lav en madplan hvor man erstatter alt brød, ris, pasta, kartofler osv. med bønner eller linser. Ting alle måltider skal man indtage godt med grøntsager og kød, samt vand da dette vil give en stor mæthedsfornemmelse.
Frugt er sundt men også fyldt med sukker. Det er en god ide at droppe frugt i en periode, og så give efter 1 dag i ugen, hvor man erstatter slik og kager med frugt. Spis i stedet godt med proteiner og bønner og linser, samt grøntsager.
Find alt til kuren med masser af proteiner og få kulhydrater hos Lowcarbstore – kvalitetsprodukter til lowcarb priser!


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.