Home » Sundhed

Skridttæller med pulsmåler

Motion er mange ting, og ønsker du at tabe dig behøver man ikke købe dyre maskiner eller fitness medlemskaber for at dyrke motion. Mange har i dag oplevet fordelen ved træningsarmbåndene, som opsamler dine oplysninger, som du bevæger dig i hverdagen.
Jawbone UP3 er et af de armbånd, der giver dig den absolut mest heldækkende kontrol af dit helbred dagligt. Den tæller som udgangspunkt dine skridt men kan også så meget mere end det. Med dette armbånd har du hurtigt styr på dine distancer og dine kalorier – hele dagen. Du kan indstille armbåndet til bestemte trænings programmer, og følge træningspas, du er i gang med dagligt.
Faktisk vil du opleve, at du med dette armbåndet automatisk får registreret al din aktivitet, og den skelner selv mellem, om du spiller basket, eller er ude at løbe. Når den registrerer, at du har siddet eller været stillesiddende for længe, vil den automatisk minde dig om dette med en lille vibration. Hermed ved du, at nu er det tid til at kroppen kommer i gang igen og til at strække benene.
Selv om natten er armbåndet med dig og ser på, hvordan du sover. Det er det eneste aktivitets armbånd, som måler REM søvn. Man kan også bruge det som et vækkeur – det vibrerer enten på et specifikt tidspunkt, eller når din søvn er lettest inden for et bestemt tidsinterval. Køb det smarte aktivitetsarmbånd her
Det, der adskiller dette træningsarmbånd fra mange andre, er den indbyggede pulsmåler, som kan måle ved hjælp af bioimpedans, hvordan din hjerteaktivitet fungerer. Dette helt uden, at det behøver at forlade håndleddet. Hjertet er et af de vigtigste organer vi har, og Jawbone UP3 hjælper dig med at holde øje med, hvordan hjertet har det.
Al information som opsamles løbende om din træning, din søvn og dit hjerte synkroniseres til gratisapp’en UP på din smartphone, hvor oplysningerne bliver til grafer og statistikker, så man nemt kan følge sin daglige aktivitet. Her kan du også indtaste din mad og opsætte mål.
Jawbone UP3 er mange ting på en gang. Det er et træningsarmbånd der måler skridt/distancer/kalorier/søvn/puls, som synkronisering med gratisapp’en UP på din smartphone eller de fleste Android-enheder, BlackBerry, og Windows Phone.
Batteriet kan holde op til 7 dage inden det skal lades igen. Man får med dette aktivitet ur en detaljerig og præcis måling af kalorieforbrænding, distancer, skridt og søvn, og den genkender dine træningsaktiviteter efter en kort periode.
Brug også uret til lydløs vækning, så den kan vække dig, når du befinder dig i din lette søvn, og synkroniser let med andre aktivitetsapp’s såsom RunKeeper, Gympact m.fl. på nem vis kan man dele sine daglige mål på mail, Twitter og Facebook.
Der er ingen tvivl. Med dette aktivitets ur vil du lyn hurtigt finde motivationen, og dit daglige bevægelses niveau vil stige markant, som graferne udvikler sig. Køb det smarte aktivitetsarmbånd her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.