Hjem » Produkter

skønhedsprodukter billig

Der er masser af penge at spare, hvis du vælger at købe dine skønhedsprodukter i en online butik. Ofte kan man finde de kendte og velrenommerede produkter online til en væsentlig lavere pris end, hvis du køber dem i en butik.

Hos kan du finde netop dit yndlingsprodukt, og priserne er meget rimelige. Her finder du alt lige fra hår produkter, hudpleje, makeup, forskellige dufte, kropspleje til diverse økologiske produkter.

Glambox.dk har produkter til både kvinder og, mænd og mor og barn. Her er mange flotte smykker og tilbehør, og man vil sjældent gå forgæves, når man leder efter en specielt produkt

Konceptet bag Glambox.dk er, at de slår sig op på at være Danmarks ultimative skønhedsmekka, hvor alle kvinder, mænd og forældre kan finde deres yndlingsprodukter og mærker. Hvis man ikke søger efter noget specielt, eller gerne vil lade sig inspirere, er hjemmesiden klar med nyheder, tips og råd og en god kundeservice. Blandt kan man lige nu fået de eksklusive produkter fra Ole Henriksen. Af de mest populære produkter fra Glambox.dk kan nævnes mærker som Clean, Lee Stafford, Smashbox og Biotherm.

Det giver en stor tryghed, når man handler i online butikker at man kan få personlig betjening, hvis der pludselig opstår spørgsmål til produkter eller betaling. På kan man både få personlig hjælp og vejledning via mail, telefon, eller på chatten. Der er personlig service hver dag fra 8-18, hvilket gør det nemt at handle skønhedsprodukter her.

Hos glambox.dk er fragten 39 kr. for alle køb, medmindre du handler for 500 kr. for så får du fordelen af gratis fragt. Kunden skal betale for fragten og i løbet af 2-4 hverdage, vil man have sine yndlingsprodukter leveret hjemme ved hoveddøren. Man skal dog bemærke, at der kun leveres til Danmark ikke udlandet eller Færøerne og Grønland.

Historien bag Glambox.dk

GLAMBOX.dk er en forholdsvis ny Internet shop som startede i 2011. Ideen bag shoppen er, at kunne give de danske forbrugere muligheden for at købe de lækreste skønhedsprodukter på markedet hele døgnet, hvis blot man har adgang til en computer.

Glambox.dk har som mål at være først med de bedste produkter, og de slår sig an på en god kundeservice og hermed glade og tilfredse kunder. I butikker findes der i dag over 125 forskellige mærker og nye kommer til hele tiden.

Fysisk holder online butikken til i Sverige. Det betyder ikke, at du skal returnere eventuelle fejlkøb til Sverige, da der er en dansk adresse til dette.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.