Home » Produkter

Skagen ure til kvinder

Skagen ure er et anerkendt mærke i ur branchen både i Danmark og i udlandet. Skagen Design ure er særligt kendte, når det kommer til armbåndsure. Ud over en høj kvalitet samt et moderne og populært design, får man som ejer af et Skagen ur og se rigtige gode garantier med i købet, hvilket betyder du altid kan få repareret dit ur, hvis det skulle gå i stykker.

Skagen design ure startede i 1987, og laver i dag meget mere end de velkendte armbåndsure. Fælles for deres produkter er, at de er lavet i en særlig dansk kvalitets ånd, og dette er sammen smeltet med et smukt dansk design.

Skagen ure laver ure til netop den type personlighed dur er. Derfor finder man mange unikke ure, og altid et der passer ind i netop dine drømme og behov. For, at dette kan lade sig gøre, har Skagen ure udvidet sit sortiment, så de i dag laver både herre- og dameure.

Du kan få Skagen ure, i både klassisk og moderne forstand, men også spændende lommeure, hvis dette ønskes, og hermed kan man skille sig en smule ud. Skagen ure har dog den fordel, at man skiller sig ud, når man bærer deres ure.

I Ceramic kollektionen finder man det super flotte og meget unikke dameur kaldet White Ceramic Glitz. Dette ur er et utroligt elegant dameur fra Skagen ure, og her får kvinden virkelig et flot designet ur. Uret er smukt dekoreret med sten i kanten af urskiven, hvilket det et meget eksklusivt udseende. Med dette ur vil man ikke blive skuffet, og du vil helt klart skille dig ud fra mængden.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.