Home » Hund

Sjovt legetøj til hunden

Når du vælger et anskaffe en ny hund ind i dit hjem, vil mange elske den fra første færd, hvad enten det er en hvalp eller en fuldvoksen hund. Ikke desto mindre er der meget opdragelse i at købe en hund og det kan være lidt overvældende.
Køber du en hvalp, så sørg altid for at lave den første tid i hjemme hyggeligt. Køb en hundekasse, der passer til hunden, så den får et sikkert sted at hvile, og føle sig tryg i. læg et tæppe eller sengelinned ned, der dufter af familien, for at øge komforten.
Herudover skal man altid sørge for at hunden forsikret og få lavet et hundeskilt, så den kan komme hjem igen, hvis den stikker af. Når hunden skal lære at gå tur, skal du købe en hundeline som enten kan fastes ved halsbåndet eller sættes rundt om kroppen på hunden.
Vær forberedt når du får hund.
En af de vigtigste ting, er at være godt forberedt, når du anskaffer en hund. Når du først får din hund, vil hun tilbringe de første par dage i hjemmet på at falde til. Sørg for at købe hundelegetøj, der kan aktivere hunden og vær konsekvent i din opdragelse.
For at give din nye hvalp eller ældre hund de bedste muligheder i dit hjem, kan man købe godbidder, og legetøj, som man kan træne hunden med. KØB APPORT KANONEN HER
Køb hundeletøj
Et af de bedste stykker legetøj til hunden er en bold, men det kan dog blive noget særligt ejeren bliver træt af i længden, men ikke hunden. Det er for hunden sjovt at kaste apport og hunden vil hver gang komme logrende retur klar til mere.
Med iFetch slipper du for at blive træt i kastearmen før hunden er færdig med at lege. Læg bolden i hullet eller lær hunden at gøre det selv. Så skyder iFetch bolden af sted helt automatisk, og hunden kan ikke køre denne maskine træt. Man kan indstille maskinen imellem tre forskellige kaste-hastigheder for bolden. Dette er en maskine din hund vil elske.
iFetch passer til fleste hunde i forskellige størrelser. IFetch apportkanonen har en adaptor, men kan også køre på 6 dtk. C-batterier. Den kan indstilles på 3 niveauer svarende til tre forskellige skudlængder. Der medfølger 3 bløde bolde.
Udover denne smarte apportmaskine er det en god ide at købe det helt rigtige hundefoder til din hund. Er det er hvalp så start med en god hvalpefoder, da det vil give dårlig mave ellers. Find et stort udvalg af legetøj, godbidder og hundeting. KØB APPORT KANONEN HER

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.