Hjem » Kobberbryllup

Sjove indslag til kobberbryllup

Når man skal fejre kobberbryllup, har man været gift i 12 ½ år. Nogle ønsker ikke at holde fest til kobberbryllup, mens andre holder en stor fest med taler, festlige indslag og alt hvad der ellers hører sig til en stor fest. En kobberbryllupsfest er mere uformel end en bryllupsfest eller sølvbryllups fest, og dette vil festens indslag også skulle bære præg af.

Til hver af de store bryllupsfester, kan man finde traditioner, og regler for hvordan man for eksempel skal opsætte æresporten, og hvilke sange der skal synges. Ligesom man med bryllupper gør festen helt personlig er kobberbryllupsfestens indhold også helt individuelt, og op til kobberbrudeparrets ønsker.

Underholdning til kobberbrylluppet.

I dag er kobberbrylluppet er en relativt ny tradition at fejre, og man laver æresporten halv, da man er halvvejs til de 25 års ægteskab. Man kan sagtens have et tema til et kobberbryllup, men husk at festen skal være halv så stor og dyr som sølvbryllupsfesten. Dette er grunden til at man har en halv æresport, da den skal stoppe midt over døren, så kobberbryllups parret må kravle under den.

Generelt er der lidt friere rammer til et kobberbryllup, og derfor kan den underholdning man vælger til et kobberbryllup godt være sjov, fræk og hyle sjovt.  De fleste par vælge at fejre kobberbrylluppet med en fest, men i dag ser man flere og flere par, springe festen over og rejse ud i stedet for.

Til en kobberbryllupsfest kan man både som vært og gæst have nogle sjove selskabslege i ærmet, som under aftenen kan give et billigt grin til gæsterne.  Man skal huske at legen eller det sjove indslag skal passe til festdeltagerne, så man ikke finder indslaget upassende.

Sjove indslag til en kobberbryllups fest kan være lege som at lade kobberbrudeparret gætte ting om hinanden, dyste i sangkonkurrencer, for eksempel, hvor man får hovedtelefoner på og skal nynne en sang, som gæsterne skal gætte. Det lyder nemt men det er super sjovt indslag, som kan sætte gang i festen.

Et andet sjovt indslag, som passer til en kobberbryllupsfest er legen, hvor værterne skal finde forsvundne ting. Dette er nemt at lave, og sætter godt gang i feststemningen ved bordene. Til dette sjove indslag er man nødt til at være tæt med værtsparret, så man ved de er med på legen.

Indslaget laves ved, at man vælger to personer, som gerne vil dyste mod hinanden, om hvem der hurtigst muligt finder nogle ting, som bliver efterspurgt. For eksempel et gult slips, en lipgloss, en BH, en vielsesring, et hårspænde og så videre. De to der dyster skal finde tingene hos gæsterne og hurtigst muligt bringe det tilbage.

Bogstavlegen er et andet simpelt indslag, som kan bruges til et kobberbryllup.  Mange kender sjove bogstavlege, hvor man med nogle bogstaver, skal gætte et ord.  Bogstaverne kan præsenteres på mange måder. De kan være gemte ved bordene, eller man kan få værtsparret op på en stol og tegne bogstaverne med bagdelen. Gæsterne skal gætte ordet, og får point mod hinanden.

Et andet festligt indslag er mælkekarton-legen. Man skal bruge en saks, en mælkekarton som er skyllet godt, og en tændstik. Mælkekartonen skal stå på gulvet, og nu går det ud på at samle den op med tænderne eller med læberne.  Man ikke må røre gulvet med hænderne, knæene, albuerne eller noget som helst andet end fødderne.

Hjernevrideren er et andet indslag, som passer sig til en kobberbryllups fest. Her skal man finde ud af, hvem af dine gæster, som har mest styr på de hotteste slogans, eller citater, som ofte bruges af værtsparret. Deltagerne skal gætte, for eksempel hvem der siger hvad, har oplevet hvad, har dummet sig med og så videre.

Én Kommentar »

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.