Home » Fødselsdag

Sjov børnefødselsdag.

En sjov fødselsdagsfest for ørn, kan med fordel bygges op omkring et tema. Temaerne kan tage udgangspunkt i barnets interesse og det kræver en del arbejde, når man skal planlægge en fødselsdagsfest. En del af planlægningen vil gå med at finde det rette udsmykning, spil, lege og så skal maden være en del af temaet også.

Temaer til den sjove børnefødselsdag kan spænde lige fra piratfest til prinsesser og heldigvis, er det i dag nemt at finde tilbehøret til de mange temaer, som vil være et slaraffenland for dit barn. Gæsterne til børnefødselsdagen vil uden tvivl finde det sjovt, når de for eksempel transporteres tilbage til forhistorisk tid til dit barns udsøgte dinosaur fødselsdag, eller når piger og drenge ankommer som konger og prinsesser til royal børnefødselsdag.

Sjov med tema børnefødselsdag.

Når du vælger en fødselsdagsfesten til dit barn, er det vigtigt, at involvere dit barn. Det behøver ikke koste meget mere at lave en sjov børnefødselsdag, når man blot er kreativ og lader børnene være en del af planlægningen.find legetøj til fødselsdagsgaven eller tilbehør til festen her.Eurotoys

Lige gyldig, hvilken fødselsdagsfest du vælger til dit barn, vil et overordnet tema, kunne samle børnefødselsdagen til en større helhed. Du vil opleve, at det er ekstra sjovt til en børnefødselsdag med tema og her vil uden tvivl blive godt brug for at tage masser af billeder, når børnene morer sig uden grænser. En børnefødselsdag vil altid være en stor dag for dit barn og man kan nemt gøre fødselsdagen uforglemmelig og sjov.

Ideer til  børnefødselsdag.

En sjov ide til en børnefødselsdag er at lave et monster, uhyre fest. Her kan man skabe en fest hvor man starter med at tegne monster fodspor med kridt, som fører op til din hoveddøren. Husk at lave monster fødderne af karton i for eksempel grønne farver og lad fødderne fortsætte helt ind til bordet i stuen, hvor børnefødselsdagen skal finde sted.

En monsterfest kan med fordel holdes i grøn og sort farve, og her kan barnet forinden være med til at lave dekorationer, streamers og finde de balloner til pyntningen. Man kan og skifte pærerne i lamperne til grønne eller blå, da dette vil give en flot effekt.  Lav et skilt til hoveddøren, hvor der står “Pas på monstre!

Man kan også leje en røg maskine, som helt sikkert vil skabe en uhyggelig monster atmosfære. Hertil skal der selvfølgelig spilles monster musik eller andet uhyggeligt musik, som er med til at skabe en uhyggelig stemning, uden dog at være for uhyggelig.

Maden til den sjove monster børnefødselsdag kan for eksempel være monster fingre, og baby gulerødder med en dip. Med en mandel skive, som er smurt ind i flødeost, kan man lave en fingernegl. Herudover kan man poppe nogle popcorn eller fylde slik i klare plastik handsker, og lukke dem med et bånd. Det ser flot ud, når de står samlet på bordet i en skål eller på et fad.

Man skal ikke fremstille en masse nyt mad, men blot være kreativ og give maden navne, som passer til monstertemaet. Man kan for eksempel servere honningmelon skåret som monster øjne, spaghetti med sauce kan være monster hjerne. Osv.

Som prikken over i’et kan man lave kagemanden til en monster lagkage. Denne er let at lave, og ser passende uhyggelig ud, når den bliver pyntet rigtigt. Man kan for eksempel lave en almindelig chokolade lagkage i to pander, der er af samme størrelse.

Når kagerne er kølet helt ned og er kolde, kan man putte et meget tykt lag grøn glasur på toppen af en af kagerne. På kanten kan man i fondant forme nogle sjove små klæbende orme, så de stikker ud over kanten. Herefter sætter man den anden kage oven på den første pyntede kage. Skub dem forsigtigt sammen, så glasuren vil løbe ud af siderne.

Herefter pynter man kagen færdig ved at bruge mere grøn frosting til det øverste lag, men kom ikke glasur på siderne. Skub nogle flormelis orme fra toppen, så det falder ned af siderne. Tilføj nogle farvede stykker slik øjne og mere klæbende orme, til at afslutte med.

Underholdningen til den sjove børnefødselsdagsfest kan være forskellige sjove former for monster lege, stå trold, jorden er giftig osv. Man kan også lave en monster jagt, som en skattejagt, hvor børnene skal følge monster spor frem til en monster hule. Find ideer til børnefødselsdagen hos:
Sjovforbørn.dk Klub


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.