Home » Uden for kategori

Selskabslege til julefrokost

Selskabslege til julefrokostOpskriften på en god julefrokost er altid højt humør hos gæsterne, og en sjov og hyggelig stemning. For at få dette til at ske er det ideelt med nogle sjove og spændende selskabslege, eller en anden form for morsom underholdning, der passer til julefrokost. De idéer til selskabslege, som du får i denne artikel, kan du bruge både til julefrokosten med familien eller sammen med kolleger og venner. Du kan altid bruge selskabslege til alle festlige sammenkomster, og hermed skabe en sjov og festlig aften.

En julefrokost er ofte forbundet med mange mad traditioner, og hertil hører ofte godt med juledrik og snaps. I de sidste år har trenden ligeledes været, at der skal være en tradition for sjov underholdning til en julefrokost.

Underholdning som optakt til festen

Når gæsterne er ankommet og har fået deres velkomst drinks eller den første juleøl, kan det være sjovt at starte med lidt underholdning, som får gæsterne til bords. En julefrokost indbyder til, at man sætter sig med forskellige kollegaer eller venner, som man normalt ikke snakker med, men det kan være svært at få gæsterne til at mikse sig, hvis ikke der en leg, som lægger op til det.

En sjov form for gå til bords leg, er ”find de lækreste ben” legen. Du skal have et forhæng og en masse nylonstrømper. Mændene skal så stille sig bag forhænget og tage strømperne på. Nu må damerne skiftevis gå hen og vælge de pæneste ben og hermed få deres bordherre.

Sjov underholdning til julefrokosten

Hvis I virkelig vil købe jer til en god underholdning, der får gang i smilene til julefrokosten, kan et latterkursus anbefales. På Internettet kan du hurtigt finde et firma, der udbyder disse, og her kan man bestille et lyn kursus i latter der smitter og skaber glæde.

En anden form for underholdning er de uheldige tjenere, som serverer til julefrokosten og pludselig bliver meget uheldige. Deres optræden er komisk, men gør det klart når i booker, at det ikke skal blive pinligt. Tjenerne laver masse sjov med gæsterne og skaber utrolig meget opmærksomhed om omkring dem selv.Book festmusik og underholdning på Eventzonen.dk

Gratis selskabslege til julefrokosten

En sjov juleleg som er nem at lave, er julelys legen. Her skal du bede gæsterne medbringe et julelys til julefrokosten. Når alle er kommet til bords, sender du en klump ler ud på en tallerken med stanniol om, hvor i lyset skal sættes. Legen går ud på, at gæsterne skal tænde deres lys samtidig, og se hvem der kan holde liv i lyset længst. Det skaber en sjov  stemning, da folk ofte forsøger at puste hinandens lys ud.

Kom hinanden ved legen er en voksen udgave af kludder mor legen. Man skal bruge 2 hold gerne med 8 deltagere på hvert hold. Herefter har man ca. 30 sedler hvor der står, hvordan man skal berøre hinanden. F.eks. “hånd på lår”, “kind mod mave”, “balle på knæ” osv. Hvert hold skiftes til at trække en seddel og sætte en deltager ind i kæden. Man får point for hver man udfører.

Man kan også arrangere en underholdning med sang. Til denne selskabsleg skal man bruge to hold med ca. 6 deltagere på hvert hold. Dette er en form vor kend sangen hvor hvert hold skal gætte en sang udfra ord som er skrevet på papstykker. Man trækker et nummer med et ord f.eks. ” Med” og holdet får point hvis de kan synge en sang med dette ord i. Herefter må næste hold trække et ord. Det hold der gætter sangen som kommer frem når alle papstykker er vendt får 2 point.

Den alternative pakke leg

Hvad er en julefrokosten uden den kendte og sjove pakke leg. Som gæst til en julefrokost forventer man ofte at skulle lege den traditionelle pakke leg. Denne leg kan og laves meget sjovere ved lave en pakkelege, hvor en pakke skal pakkes ud med kniv og gaffel. Pakken skal pakkes ind i flere lag. Mellem hvert lag skal der være en håndfuld slik. Man pakker pakken ind i ca. 10 lag, eller indtil man er rendt tør for slik.
KLIK HER OG FÅ IDEER
Når legen skal gå i gang, skal man sidde i en rundkreds. I midten skal pakken være sammen med en skål, en kniv og en gaffel. Gæsterne skal nu slå en 6 sekser for at få lov til at forsøge at pakke pakken ud. Når man får pakket slikket ud, skal det op i skålen med kniv og gaffel, og herefter skal man pakke næste lag papir ud. Man må ikke røre hverken pakken eller slikket med hænderne. Gør man det, skal man ud og sidde i rundkredsen igen. Så snart en anden deltager slår seks, skifter han plads med deltageren i midten. Alt det slik man når at få op i skålen, må man spise bagefter. Sidste deltager, som får pakken pakket ud får gaven.find gaven her:

Hav en sjov og festlig julefrokost.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.