Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Rejsetid til Thailand

At rejse til Thailand er en lang tur, men når du først er ankommet til landet, vil du møde et venligt og smilende folk, som er yderst hjælpsomme. Dette gør selvfølgelig ideen om at rejse med børn tillokkende, selvom en flyvetur på 10-12 timer er meget lang og hård for både store og små.

Når du ligger på en af Thailands fantastiske badestrande, glemmer i god hurtigt den anstrengende tur. Når man er kommet sig over det værste jetlag, så er man ankommet til paradis for både store og små.

Resjetiden. Når man skal flyve i 10-12 timer, skal man have noget med til turen, som kan få tiden til at gå hurtigere. Det er en god ide, hvis det er muligt at planlægge flyrejsen, så man flyver fra Danmark om aftenen. Det vil betyde, at man kan sove det meste af flyveturen til Thailand, og når man ankommer er klokken hen ved eftermiddags tid.

Er man så uheldig, at man ikke selv kan planlægge fly tiderne, må man jo få tiden til at gå så godt som muligt. En del af fly tiden kan dog som regel altid gå med at få sig en lur. Her kan det anbefales, at man har en god pude eller nakkestøtte med, så man ikke får hold i nakken inden ferien begynder.

10 timer i et fly vil gøre din krop stiv og øm, så start eventuelt ferien med en god omgang massage, når du er ankommet til dit hotel. Det vil helt sikkert gøre underværker.

Slå tiden ihjel under flyveturen

Når man skal flyve i lang tid, er det en god ide at have flere forskellige ting med, som kan slå tiden lidt ihjel.
Nu får du en masse ideer til tidsfordriv på flyveren. Jeg håber nogle af ideerne er brugbare for dig.

  • Køb hjemme fra bøger om thailand og brug flyvetiden på at forberede din ferie.
  • I serien ”Turen går til”… kan du finde masser af inspiration og ideer til hvad du skal opleve, når du ankommer til Thailand. Her kan du også få gode råd til ferien eller fakta om landet. • Køb rejseudgaven af det sjove Suduko spil. Dette er perfekt når tiden bliver for lang i flyet. Rejse udgaven af dette Soduko sæt er en magnet udgave. Det er lavet af firmaet Fridgeplay, hvorfor ikke bruge tiden på lidt japansk tanke leg.
  • Fra samme firma kan man også få andre sjove rejsespil.
    Giv for eksempel børnene det populære magnet bil spil, et sjovt magnet puslespil og et andet interessant spil som kan få tiden til at gå.
  • I mange fly til Thailand kan du se film som du selv vælger. På disse skærme kan du også ofte vælge sjove spil så som backgammon eller skak.
    Hav en god flyvetur til Thailand og nyd din ferie. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.