Home » børn

Regntøj til børn

Regntøj skal først og fremmest kunne holde vandet ude, men kvaliteten af regntøj til børn kan svinge meget. Faktisk viser mange tests at seks ud af syv sæt ikke kan leve op til det mest basale krav, man stiller til dem.

Når efteråret trænger sig på, bliver der flere og flere dage, hvor børnene skal ud i regnvejr, og det er vigtigt at regntøjet kan holde dem tørre. Børn elsker vand og regn, og legen med regn må ikke hindres af dårligt regntøj. Når regnvejret kommer, må børnene til at skrue sig ned i et sæt regntøj, hoppe op på cyklen og meget gerne komme tørskoet gennem vandmasserne til skole.
Kids-world.dk
En Verden af børnetøj. Fri fragt på alle ordre til Danmark

Men mange regntøjs sæt klarer ikke regnvejrstesten, og det gør, at mange børn hurtigt bliver kolde og syge. Regntøj skal være regntæt, men mange forældre oplever, at der er markant mange sæt, der ikke lever op til et minimumskrav, og det skaber frustrationer, for ofte er regntøj ikke billigt. Det er også vigtigt, at regntøjet har en god åndbarhed

Pris og kvalitet hænger sammen når du handler regntøj

Der findes utrolig mange tests af regntøj, og man kan ofte læse forskellige resultater alt efter hvem, der har fået lavet testen. En ting viser sig dog. Kvalitet og pris hænger sammen. Hvis man går efter nogle af de gode og dyre mærker, kan man være mere sikker på at få et solidt sæt regntøj.

Dyre regnsæt kan som de eneste, klare regn og leg og dette rigtig fint igennem alle parametrene. De dyre regnsæt vil kunne afvise retning, når man ser på testene.

Hvis vandet ikke preller af som olie på en Tefal pande, vil børnene der bruger regntøjet hurtigt kunne blive bliver kold vandet og vandet ligger, som små perler på regntøjet. Man kan ofte ryste vandet af efter en tur i ude, og det er blandt andet den vandskyende evne, der er med til at trække de dyre regnsæt i den rigtige og klam. Der er altså sammenhæng mellem pris og kvalitet, når man skal vælge regntøj. Regntøj skal kunne klare børnenes leg i regnen og ofte går børn ikke kun rundt. De triller, sidder og leger med vandet og derfor skal regntøj til børn være ekstra holdbart.
Kids-world.dk
En Verden af børnetøj. Fri fragt på alle ordre til Danmark


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.