Hjem » Bryllup

Priser på bryllupsfotografering

Et perfekt foto siger mere end tusinde ord. Et foto skal kunne fortælle i udtryk, farve, stemning og lys, hvem I er som personer. Samtidig er et brudebillede helt unikt i det, det skal spejle Jer på den store dag og være et minde om kærligheden mellem Jer.

Når I laver Jeres bryllups budget, er det derfor vigtigt at undersøge priserne godt, men ikke mindst finde den helt rigtige fotograf til lejligheden.

I valget af fotografen skal i overveje, hvor meget i rent faktisk har brug for, at fotografen skal tage billeder af. Skal fotografen stille op fra start i hjemmet hos for eksempel bruden og følge parret hele dagen igennem, eller ønsker I en privat foto session, og så er det i smukke, romantiske omgivelser?

Det er vigtigt at overveje disse ting, for når I kontakter en fotograf, vil I få mange muligheder, og mange forskellige priser her på.

Det er selvfølgelig individuelt for brudepar til brudepar, hvor mange penge man vil ofre på fotograferingen. Det helt rigtige foto på rette tid kan tages af en gæst til festen.
Dette er bare farligt at binde an på udelukkende at have gæsternes eller egne fotos, for hvad nu hvis noget går galt. Et bryllup er en unik oplevelse, og derfor skal minderne derfra også være det.

Forskellige muligheder og priser her på når i leder efter den perfekte fotograf.
Nogle fotografer har deres kompetencer inden i et studie og kan lave et fantastisk romantisk set up, som passer lige til Jer. For andre er vejret ingen hindring, når brudepar skal lade sig forevige i fotos og derfor kan i roligt vælge et sted udendørs.

Sørg for at find en fotograf, som gør meget ud af Jer som par. Et bryllupsbillede er langt mere end bare et foto. Det skal vise, hvem personerne bag billedet er. Bryllupsbilledet skal være tilpasset netop jer. Det siger sig selv, at det selvfølgelig ikke er den mindste rubrik i bryllupsbudgettet at få nogle minderige fotos fra brylluppet. Derfor kan I også stille krav til kvaliteten.

Jeres bryllupsfotos vil hos en professionel fotograf blive optaget med professionelt digitalt udstyr og leveret i en god kvalitet, så det er klar til at blive forstørret op i den størrelse i skulle ønske. Priserne vil selvfølgelig variere, alt efter hvor meget du vil have af fotografen. Her får du nogle forslag, som måske kan passe lige til Jer.

Til en ca. pris på 4000 – 5000 kr. kan I forvente at få 1 times bryllupsfotografering i et studie eller et bestemt sted, som I på forhånd har aftalt. I dette tilbud følger ofte ca. 20-25 bryllupsbilleder samt en foto-cd, hvor alle de billederne er på.
Det er dejligt at have denne cd, hvor du hurtigt kan få fremkaldt det perfekte billede til for eksempel takkekort. Disse er ofte ikke inkluderet i prisen på 4000 kr.

En fotograf i pris lejet ca. 6000-7000 kr. kan du selv sagt forvente lidt mere af. Her vil fotografen ofte være til stede i kirken, hvor han kan lave fantastiske stemningsbilleder før ceremonien.
Efter vielsen kan i få taget de rigtige brudebilleder. Igen kan mange fotografer tilbyde et studie setup, men også følge Jer til et planlagt sted. Til prisen følger ofte ca. 100 billeder på en cd.
Når prisen ryger over 10.000 kr. får I billeder fra den vigtigste dag i jeres liv fra start til slut. Her er tale om en direkte fotoreportage fra hele dagen.

Fotografen er til stede i kirken, og laver et officielt bryllupsbillede, Fotografer under festen, fokuserer på talerne og alt det andet der fylder jeres dag med minder og glæde. I kan ofte trække på fotografen i 10 timer til denne pris. Dette giver ca. 400 billeder på Cd.

Fra USA er koncepten Crazy for you kommet til Danmark. Dette henvender sig til Brudepar, som virkelig prioriterer den helt store fotoreportage fra dagen. Prisen ligger omkring 17000 kr. men så får du også den ultimative løsning.

Her er der ofte 2 fotografer, som følger parret fra morgenstunden, en hos bruden og en anden hos gommen. Begge fotografer fanger nervøsiteten, spændingen, forventningsglæde fra start til slut, og de følger jer hele dagen. De er med i kirken, laver fotoreportage fra festen og selvfølgelig det officielle bryllupsfoto. Endvidere kan I få enkelt eller parvis fotografering af gæsterne og jer selv. Dette giver ca. 500 billeder.

Afslutnings vis kan jeg anbefale, at I finder en fotograf, I stoler på. Nu har I en fornemmelse af prisleget og hermed et udgangspunkt til jeres bryllupsbudget. Det vigtigste er selvfølgelig at få netop den fotopakke, som passer til Jeres ønsker.

Når man hyrer en professionel fotograf, betaler man for en god kvalitet, og det skal I forvente at få. Her vil jeg også lige anbefale, at I finder det sted, som passer bedst til jer, og jeres ønsker for den store dag. find den helt perfekte kørsel til brylluppet, så rammen holdes romantisk hele dagen.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.