Home » Fødselsdag

overraskelse til fødselsdag

Når man gerne vil overraske en fødselar, er der mange muligheder, som kan bruges. Man kan overraske med en ekstra særlig gave, en god oplevelse, en rigtig surprice fest. I dag fejres fødselsdage på mange forskellige måder, men de fester man husker bedst er ofte de fødselsdagsfester, som indeholder overraskelser.

Er det en god veninde eller ven, som skal fejres på en særlig måde, kan man overraske ved at give en oplevelsesgave. Dette kan for eksempel være en cafetur, shopping dag og lign. Har man penge til det kan man også give en mere vild oplevelse, som en luftballon tur. Det vil helt sikker overraske og glæde personer, som har lidt vildskab i maven.

En anden mulighed er at overraske med en musiker, eller sanger, som dukker op til fester og laver lidt underholdning. Her er man igen ude i en overraskelse, som kan løfte feststemningen op, og være med til at glæde en fødselar. Man behøver ikke, at bruge lang tid og forberedelse på en god overraskelse, ideen bag er, at man gør en ekstra indsats for at glæde fødselaren.
Kostumer til voksne


Planlæg en overraskelses fest

Hvis man virkelig vil overraske en fødselar, kan man med fordel lave en rigtig surprise party. Et surprise party er defineret af en spontan fest for fødselaren, men tag ikke fejl. Det kræver meget planlægning, hemmelighedskræmmeri og gæster, som er med på ideen.

En overraskelses fest vil give en sjov oplevelse for både fødselaren, men så sandelig også for gæsterne. Der er ingen tvivl om, at fødselsdagen, vil blive oplevet, som en fest med spontanitet, spænding og overraskelser ud iver det sædvanlige. , hvilket oftest er med til, at skabe en helt unik feststemning.

Når man planlægger en overraskelses fest, skal man forberede sig på at fødselaren kan blive både rørt og meget glad, og dette vil i sig selv være med til at skabe en følelse af festglæde, særligt, når det er folk, som man holder af, som arrangerer den.

Der er flere trin i planlægningen af et surprice party. For det første, skal man undersøge, om fødselaren virkelig vil blive glad for et surprice party. Har fødselaren frabedt sig nogen form for opmærksomhed, skal man ikke stille an med en overraskelse af denne kaliber.
Få det bedste overblik over bands, djs og musikere i dit område. Lav en GRATIS forespørgsel og modtag tilbud fra artister indenfor 24 timer
Surpriceparty til fødselsdag

Når man starter med at planlægge et surprice party, skal man have 1-2 personer, som er organisatorer. Disse må gerne være helt tæt på fødselaren, så den skjult kan opspore, om fødselaren har planer, har arbejde som skal fritages osv. Det er vigtigt, at få datoen og kalenderen til at passe sammen, for at få den fulde effekt af overraskelsen.

Det næste man skal gøre, er at få inviteret gæsterne, uden fødselaren opdager det. Det skal gerne være en dag hvor gæsterne kan deltage, og det sværeste bliver at sikre sig, at fødselaren, også heller ikke har ukendte planer denne dag. Man skal evt. aflyse fødselarens planer, uden hans vidende, hvis der dukker uventede ting op.

Det er en rigtig god ide, at en ven eller familiemedlem, laver en aftale med fødselaren på dagen. Planerne fro dagen skal være så normale som muligt, så det ikke vækker mistanke. Samtidig er det en ide, at lade som om man ikke vil holde, eller har glemt fødselsdagen, da den jo ikke skal være noget særligt. Det skal dog ikke være påtaget, men helt naturligt og stille, lader man som om alt går som det plejer.

Der er ingen tvivl om at et surprice party er krævende at arrangere, og mange bolde, skal holdes i luften samtidig. Det skal dog siges, at alt dette arbejde er alt besværet værd, når det lykkes, og fødselaren vil sjældent glemme denne særlig fødselsdag, som ofte overgår alt andet.

Mad til surprice party.

Når fødselsdagen skal arrangeres hurtigt, og helst uden nogen får mistanke om noget, kan det være svært, at stå med alle forberedelserne selv, hjemme hos fødselaren. Her kan det være en fordel, at leje et festlokale og lave alle forberedelser der, for så at få maden leveret, når fødselaren er ankommet.
Få det bedste overblik over bands, djs og musikere i dit område. Lav en GRATIS forespørgsel og modtag tilbud fra artister indenfor 24 timer
Det kan oftest være billigt at bestille maden udefra, og det vil også frigive tid til arrangøren af festen, til at nå alle de ting, som skal planlægges, når festen skal være hemmelig. Det kræver et stort arbejde at arrangere en sådan fødselsdag, men det er besværet værd. Det vil gøre indtryk på den, som du arrangerer det, og det er tilmed sjovt at arrangere. Man kan også kombinere festen med et tema, hvor alle gæster møder op udklædte, klar til fest.

Mulighederne er mange, man skal blot få planlægningen og hemmelighederne til at holde hele vejen, så fødselaren intet aner. Man skal sørge for at gæsterne parkerer væk fra festens lokaler, eller hjemmet, så fødselaren ikke opdager, at der er noget i vente. Og så er det vigtigste, at uddelegere opgaverne, så alle kan nye festen og overraskelsen, når det hele løber af stablen.Book underholdning online


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.