Hjem » finansiering til sjov og fest

Online lån uden sikkerhed.

Står du i en situation, hvor du skal bruge penge nu og her til for eksempel din ferie, eller en rund fødselsdag, har du flere muligheder for at låne penge i dag. Hvis du gerne vil optage et lån, men ikke har den nødvendige sikkerhed i for eksempel hus eller hjem, som banken kræver, kan det være svært at finde en løsning, men fortvivl ikke.

 

Når du går ind i en bank i dag, vil de gerne have sikkerhed for deres penge. De almindelige banker vil ofte ikke låne penge uden sikkerhed, og slet ikke i dag hvor finanskrisen har taget godt fat.

 

Imidlertid kan du finde en løsning hos nogle af Internettets mange online banker. Bankerne er ofte filialer af de banker, du kender fra gadebilledet, men når du ansøger online banker, kan du få helt andre muligheder og ferien skal ikke aflyses.

 

Lån penge uden at stille sikkerhed.

Mange online banker låner penge ud mod sikkerhed og ofte store beløb. Hvis du ikke har en bil eller et hus, kan du også finde banker som låner penge ud uden sikkerhed. Dette betyder, at skulle du ikke kunne betale din gæld tilbage, vil du blive registreret i RKI, men banken kan ikke tage dine ejendele.

 

Beløbet du kan låne uden at stille sikkerhed er naturligvis noget mindre, end vis du stiller sikkerhed med bil eller hjem. Banken løber jo en større risiko ved disse lån, og derfor er de nødt til at begrænse muligheden for deres eventuelle tab. Du vil også opleve, at renten og udgifterne til et lån uden sikkerhed, kan være lidt højere end andre lån, hvor banken har sikkerhed i for eksempel en bil.

 

Når du ansøger om lån i en online bank, kan du i princippet være hel anonym. Du skal ikke oplyse, hvad du skal bruge pengene til, og du skal ikke vente i flere uger på at få svar på din låne ansøgning. Faktisk er det en god ide at sende en låneansøgning om morgenen, da du ofte vil kunne have pengene samme dag.
 

Når du har brug for at låne penge, skal du sikre dig, at du får det beløb du skal bruge. Når du låner penge uden at stille sikkerhed, skal du også sikre dig, at banken kan låne dig det beløb, du skal bruge.

 

Herefter skal du finde det rigtige lån med den billigste rente, og ikke mindst de billigste gebyrer. Dette gør du ved at se på ÅOP de årlige omkostninger i procent.

 

Hvis du kun kigger på den billigste rente, kan du snyde dig selv voldsomt, for mange online banker tjener deres penge på gebyrer og tillæg for lånet. Når du optager lånet, så lån kun det du har brug for, da det altid er meget dyrt at låne penge i online banker.

 

Samtidig skal du aldrig låne flere penge, end du har råd til at tilbagebetale igen. Fald ikke i den fælde, hvor du låner penge til fornøjelser, for så herefter at måtte låne penge for at kunne afbetale på gælden. Det er en farlig rutsche bane, som kan koste dig meget dyrt i sidste ende.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.