Hjem » Om sjovogfest

Om sjovogfest

Hej. Mit navn er Lise Rotvig Pedersen, og jeg er ejer af hjemmesiden sjovogfest.dk

Sjovogfest.dk er en ny hjemmeside, hvor du vil finde inspiration og gode ideer til fester, fødselsdag, bryllup og meget andet. Siden er bygget op af artikler om emner indenfor festtemaer, og formålet er at give dig gode, nye ideer til din kommende fest.

Du finder artikler om forskellige emner så som bryllup, fødselsdage, børnefødselsdage, tema fester, firmafester og mange flere. Ligeledes finder du inspiration til den perfekte gave, Ideer til sjove og festlige indslag til underholdning og mange andre gode ideer.

Vi er meget interesseret i at skabe sjove fester, og forsøger hele tiden at finde nye vinkler på disse emner, som kan give dig inspiration til den bedste fest. Nogle emner henvender sig til dig, der skal holde en stor fest, andre til dig der skal med som gæst.

Siden opdateres løbende, og finder du ikke det du søgte er du velkommen til at skrive til os.Vi vil rigtig gerne have kommentarer på artiklerne, og har du en god ide til en fest eller et festligt indslag, hører vi gerne fra dig. Din kommentar skal godkendes. Ikke fordi vi udøver censur men mere for at undgå misbrug af kommentarfelterne til andre formål.

Du finder sjovogfest.dk på adressen:

Sjovogfest.dk
Tove Ditlevsens vej 39
7430 Ikast