Home » Produkter

Naturlig og nem opvågning

De fleste oplever, at efterårets mørke, regn og kulde kommer snigende og gør humøret lidt trist i perioder. Hvis dette gælder dig, kan du i dag købe et vækkeur, der nænsomt vækker dig med lys og som samtidig har en effektiv terapi system, som kan modvirke de depressive tendenser i vinterhalvåret.
Et lysterapi vækkeur kan nænsomt vække dig og har lys kapacitet op til 10.000 Lux. Lysterapi vækkeuret er en utrolig lækker måde at vågne til en solopgangssimulator, og inden sengetid kan man anvende lysterapiformularen, som kan skabe mere lys og alt dette i ét! Køb lysterapi vækkeuret her
Lysterapi mod depression
I vintersæsonen er lamper til lysterapi er i høj kurs, og faktisk kan de give den næring til krop og sjæl, som mange søger i et rigtigt sollys. I vinterhalvåret længes mange efter varmen i syden til et sted hvor man ikke skal bruge cykellygter inden kl. 20.
I stedet for en uges dyr ferie i syden kan man også overveje at købe en lysterapi lampe. Der er ingen tvivl om at disse lamper har en klar effekt mod vinterdepressioner. Forskningen viser at for lidt lys kan give vinterdepressioner og disse udløses ofte af mørke.
Lys har en positiv virkning på stoffet serotonin i hjernen, og manglen på det stof, kan betyde, at man bliver deprimeret. Med en lysterapi lampe kan man finde mange gode virkninger. En lysterapi lampe er med til at give en god og stabil døgnrytme, give mere energi til kroppen og så får det serotonin i hjernen til at stige.
Find et lysterapi vækkeur hos CoolStuff.dk
I en kold vinterperiode, kan vækkeurets bippen være et absolut grundlag til at gemme sig dybere ned under dynen. Nu kan man lade sig vække mere nænsomt, og samtidig gøre noget godt for sjælen i en kold og mørk periode. Med Sunrise System-320 lysvækkeur kan man vågne til blidt sollys, der langsomt bliver skarpere og skarpere. Det er let at indstille og LED-lyspærerne er besparende oven i .
Lysterapi vækkeuret kan indstilles så man selv vælger hvor længe lyset skal vare og så er der indbygget en MP3-afspiller, hvor man kan for ud indspille opvågningslyde. På samme måde er der en solnedgangsfunktion, hvor lysets intensitet gradvist bliver mindre.
Man kan alt efter behov lave en solopgang og solnedgang på mellem 15 og 90 minutter. I lampen er der en indbygget MP3-afspiller, et memory card (MMC) på 64 MB med 10 forskellige lyde, som kan indstilles til dine behov. køb det her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.