Home » Sølvbryllup

Musik til sølvbryllup

Musik til sølvbryllupNår man skal have musik til et sølvbryllup, er det en god ide at gøre sig klart, hvor musikeren skal spille, og hvilken stil i ønsker. Mange sølvbrudepar vil gerne have en festlig stemning til festen, og så skal musikken også være det.

Den rette musik skaber stemningen

Alt efter hvilken slags fest I ønsker til jeres sølvbryllups fest, kan man vælge det hyggelige og stemningsfulde musik som rolig baggrunds musik. Dette kan i få ved at hyre en musiker, som spiller roligt under middagen.

Man kan også få et band, som kommer op spiller til middagen, og herefter spiller op til dans efter middagen. Her er der flere muligheder. For eksempel er det hyggeligt med akustisk guitar, eller piano, hvis I ønsker den klassiske stil. En anden mulighed er at hyre en duo, som optræder et par timer efter middagen. Levende musik giver en unik stemning.

Til middag kan i også vælge en pianist eller en duo. Under middagen kan de spille lavt og så skrue lidt mere op for musikken, når er skal danses. En anden mulighed er at leje en jukeboks, mens I spiser, og så få et band til at komme til dansen bagefter.
Find og book musik og underholdning her:
Book underholdning online

Man skal altid huske på, at musikken under middagen skal være rolig og hyggelig, da gæsterne skal have mulighed for at tale sammen. Der findes ikke noget værre end at sidde til en fest og ikke kunne snakke med hinanden, fordi musikken er for høj, selvom den er god.

Vælger I at have en toastmaster til jeres sølvbryllupsfest, er det vigtigt han får aftalt, hvordan han spiller I forhold til taler og sange. Musikken skal nedtones, når der kommer festlige indslag fra gæsterne. Husk en musiker skal ikke sætte sig selv I fokus og underholde. Det er ikke musikerens opgave og det er vigtigt at gøre ham det klart fra starten af.Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.