Home » Fødselsdag

Musik til fødselsdag

Skal du holde fest, så ved du om nogen, at der er mange bolde i luften, som skal gribes for, at dagen bliver helt perfekt. En god fest starter med en god tilrettelægning og gerne i god tid.

 Indbydelserne skal ud, bordplanerne skal laves, så gæsterne snakker godt sammen, og menuen og drikkevarer skal bestilles. Sidst men ikke mindst, skal den levende musik  vælges med omhu, for den kan være afgørende for feststemningen og humøret til din fest.

Find musik til fødselsdag

Når musikken skal bookes, er det nødvendigt at starte i god tid. De bedste musikere skal ofte bookes i 1-2 år før festen, så du er nødt til at være velforberedt. Lad være med at lade prisen for musikken blive afgørende for, om du får netop det band, du ønsker dig. I sidste ende er musikken og den gode underholdning det, der gør det alle pengene værd, og noget dine gæster sent vil glemme.find musik og underholdning til fødselsdagen her

 

vælg den rette musik til fødselsdagen

Mange hjemmesider på Internettet reklamerer med bands til forskellige arrangementer. Her er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad dine ønsker til musikken er, og hvad du vil fejre. Er det levende musik, en duo, en hyggepianist eller skal skoene kridtes til jukeboksen? Mulighederne er mange, og valget er dit. Et valg der får afgørende betydning for din fest.

festlig musik til festen.

En duo – opstilling er ofte valgt til fester, hvor der ønskes levende musik, men hvor der ikke er plads til et band med trommesæt, forstærkere osv. En duo er enkelt, og ofte godt til receptioner, da der kan samtales, selvom musikken spiller i baggrunden. Har du pladsen kan en trio give mere fornemmelse af et band, og lyden bliver hermed mere varieret. En trio indbyder til dans og passer fint til selskaber med mellem 40-60 gæster.

Ønsker du et band, skal du booke en kvartet opstilling, som har en artist og et backing band med, bestående af 3 musikere. Her får du trommesæt med fast taktfast flow, og så kan der danses hele natten.

Når du har valgt musikform, er det en god ide at få en lydfil med musik, så du har en fornemmelse af at være på rette spor.

 

individuel musik til festen.

Flere booking firmaer tilbyder endvidere, at du selv kan sammensætte det musik, du ønsker skal spilles til din fest. Man skal dog stadig bruge den professionelle musikers viden om musik og repertoire, og det anbefales, at man vælger 10 numre, og lader musikeren overraske dig med resten. Skulle du vælge et nummer, som falder helt ved siden af, vil enhver reel musiker gøre opmærksomt på dette, og et godt råd er at lytte til de professionelle i denne situation.

En anden god ide er, at musiklisten er lavet på forhånd, så din fest ikke ender med, at gæsterne står omkring bandet og booker sange hele aftenen, og dermed glemmer at danse. Nu er der bare tilbage at glæde sig til festen og nyde en fantastisk aften, lige efter dine ønsker.
Book underholdning online


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.