Home » Bryllup

Musik til bryllup

Musik til bryllupMangler I musik til jeres bryllup? Det kan være svært at vælge den rette musiker eller musik til sit bryllup, da der ofte er præsenteret mennesker fra alle aldersgrupper sådan en dag. I er næppe i tvivl om, at musikken i kirken skal være romantisk, men det kan være svært at finde lige præcis den slags musik, der opfylder jeres krav.

Heldigvis findes der mange dygtige musikere i dag, og mange gode hjemmesider, som kan  guide Jer frem til det rigtige valg. I kan vælge at gå efter et band, DJ eller solist, I har hørt før, men pas på I ikke bliver skuffede. Det er farligt at tro, at en slags musik til et bryllup, kan skabe den samme stemning til et andet.

Hvis I kender jer selv, og hvordan i er som par, kan I, i denne artikel få inspiration til, hvad I skal kigge efter, når I søger musik til jeres bryllup. Det kræver noget specielt at levere musik til bryllup, da intet må gå galt. I skal sætte kvaliteten i højsædet og få en musiker, der kan levere musik, i kan stå 100% inde for.

Find den rigtige musik til brylluppet

Når i skal finde den rette musiker, skal i være klar over, hvor musikeren skal spille, og hvilken stil i ønsker. Mange brudepar vil gerne have musik i kirken. Det er utrolig romantisk, som en overraskelse til kirken, at booke en solist som efter ceremonien synger 2-3 udvalgte sange. Det skaber en romantisk, perfekt ramme for brylluppet, og muligheder for solister er mange, og meget dygtige folk. Mange par har en sang, som de kan kalde deres, og denne kan virkelig få følelserne frem i gæster og brudepar i kirken. find den perfekte sanger Book musik til bryllup online

Når I herefter skal se på den musik, I skal bruge til selve middagen, er det vigtigt at afklare, om i holder en bryllups reception eller bryllups middag. Hvis I holder bryllupsreception, er det hyggeligt og stemningsfuldt med lidt rolig baggrunds musik. Dette kan i selvfølgelig gøre gratis ved selv at stille et anlæg op, som spiller de numre, I har valgt.

I modsætning til dette kan i også vælge at hyre nogle musikere, som kommer op spiller hyggemusik til receptionen. Her er der flere muligheder. For eksempel er det utroligt hyggeligt med akustisk guitar, eller piano, hvis I er til den klassiske stil. En anden mulighed er at hyre en duo, som optræder et par timer under receptionen. Levende musik giver en unik stemning.

Til en bryllups middag kan i stadig vælge en pianist eller en duo men her kan man også skrue lidt mere op for musikken, og for eksempel leje en jukebox, eller et band,  imens I spiser. Der skal selvfølgelig være afdæmpet lyd på, da der er mange mennesker, som skal tale sammen på én gang. find musik til bryllup online

Der findes ikke noget værre end at sidde til en fest og ikke kunne snakke med hinanden, fordi musikken er for høj. Det er oplagt, at I til en bryllupsmiddag hyrer en musiker, der mester den rolige, klassiske musik til middagen, men som også kan fyre op under dansegulvet hen på aftenen. Her er det tit muligt at bestille en pakkeløsning.

Hvis I vælger at have en toastmaster til jeres bryllup, er det vigtigt han får afstemt taler og sange med musikeren. Musikken skal nedtones, når der kommer indslag fra gæsterne. Husk en musiker skal ikke tage fokus fra jer som værter og fyre dårlige vittigheder eller jokes af.

Mobildiskotek til bryllup

Nogle brudepar tror fejlagtigt, at en DJ kun kan levere de vilde rytmer, og at dette ikke vil passe til en romantisk bryllup. Dette er dog ikke rigtigt. At betale en dygtig, vel renommeret DJ for at spille, er helt klart alle pengene værd. Der findes mange seriøse og dygtige DJ’s der med et mobildiskotek,  kan spille op for et voksent publikum og sætte gang i jeres dansegulvet.

Et mobilt diskotek kan med det brede musik udvalg ramme den brede skare, som er med til et bryllup. Fordelen ved et mobildiskotek er, at musikken altid er enormt bredt, så der derved nemmere kan spilles på opfordring fra gæsternes ønsker, og stilen kan meget hurtig ændres, hvis der er behov for det.

Det er ligeledes muligt at skrue ned for musikken, hvis lydniveauet pludselig føles for højt.
Med mobildiskotek skal I være opmærksomme på, om der er plads i festlokalet til diskoteket. Hvor meget disko lys ønsker I?  Er der strøm nok til deres anlæg, forstærkere osv.

En god idé er at afstemme musikstilen på forhånd, så I er helt enige med musikeren om, hvilken type musik I ønsker, og frem for alt ikke ønsker. find de bedste tilbud på musik til dit bryllup her Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.