Home » finansiering til sjov og fest

mangler penge nu

Hvem kender ikke det, at man mangler et pengebeløb her og nu. Når uventede ting sker, og man skal bruge et større beløb nu, og her falder det ofte meget ubelejligt, og det kan være svært at finde for eksempel 5000 kr. til sommerferien, sjov eller en god fest, hvis man ikke har en god opsparing.

Man kan ikke hel gardere sig mod, at ting kan gå i stykker, og uforudsete udgifter opstår. Det kan være komfuret, som er gået i stykker, bilen skal have nye dæk eller muligheden for at gøre en god forretning opstår pludseligt. Man skal bruge pengene nu, så hvad gør man så?

Ekstra arbejde

Hvis pengene kan vente lidt, kan man tage noget overarbejde eller tilmelde sig et vikarbureau. Der findes vikarbureauer indenfor de fleste brancher, og det kan være relativt nemt at få arbejde i mere eller mindre omfang, hvis du er fleksibel.

Ulempen ved denne metode er, at det tager nogle uger, inden lønnen kommer, da firmaet først skal afregne og godkende timerne med vikarbureauet, inden de kan udbetale lønnen til dig.

Da der for tiden er en finanskrise, kan det dog også lige nu være meget svært at finde et ekstra arbejde. Der er flere og flere som bliver fyret, og det er også blevet sværere at finde et arbejde for mange i dag.

Låne penge

Mangler du pengene nu, kan du låne dem. Jeg vil ikke anbefale dig at låne dem af familie og venner, da penge mange gange er skyld i splid og uvenskab. Hvis du låner penge af din familie, kan du selvfølgelig låne rente frit, men hvis afdragene pludselig ikke falder til tiden, kan det give så mange problemer, at familien går helt i opløsning. Det er derfor ikke pengene værd at låne dem af familien.

Et andet sted du kan låne penge, er banken. I din egene lokale bank kan du altid prøve at låne pengene først. Som du sikkert ved, har finanskrisen også sat sit præg her. Det er i dag væsentligt sværere at låne penge i banken, fordi krisen kradser, og bankerne er blevet meget forsigtige.

Lån hellere pengene i en online bank eller lidt mere anonymt via låneudbydere på Internettet. De fleste banker har en online afdeling, hvor de hellere end gerne låner penge ud til folk som dig. Ofte kan du hurtigt lave en låne ansøgning og få pengene overført til din konto hurtigt. Hvis du ansøger om morgenen, kan du flere steder have pengene samme dag, som du har søgt om et lån.Få en gratis og uforpligtende vurdering af din lånesituation.

Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge og slet ikke i online banker, som ofte har en lidt højere rente, end du kan få i din egen bank. Du skal altid se dig godt for, når du vil låne penge. Du skal ikke blot holde øje med renten, men også de gebyrer, som bliver tilført dit lån.

Mange online banker har en lav rente, og så tjener de deres penge på gebyrer, som kommer oven i lånet. Disse gebyrer kan være for, at du for eksempel opretter lånet, betaling med girokort osv. Du kan finde bankernes gebyr takster på hjemmesiden, ellers skal du sørge for at spørge til dem, inden du tager et lån. Det allervigtigste er, at du ser dig godt for, inden du skriver under på et hurtigt lån.


 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.