Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Mallorca på egen hånd

En ferie på Mallorca er med garanti en oplevelse for hele familien, og det kan kun anbefales. Da Maloorca er en rolig, dejlig ø i middelhavet er der intet til hindrer for, at man arrangerer rejsen selv, og holder ferie på egen hånd. En ferie på Mallorca, kan især anbefales til jer, der rejser med børn med på ferien.

Mallorca er en skøn og fantastisk ø. Her er et mildt klima året rundt. Strandene er børnevenlige med lavt, rent og klart vand, og her har de fleste strande det blå flag. Strande er lange, rene og med helt hvidt og blødt sand. Strandene er uden farlig strøm, og her er vandet roligt og blikstille, og kan friste til lange og rolige svømmeture. Børnene kan lave sandslotte i vandkanten, mens i dyrker solen. RejseGear.dk

Nyd ferien på Mallorca

Flyveturen fra København til Mallorca varer ca. 3 timer. Det er nemt at booke fly og hotel på mange af Internettets sider, og der er en del at spare ved selv at bestille rejsen. Ved at booke fly og hotel selv, kan man undgå rejseselskabernes mange ekstra udgifter, som tillægges billetten for deres service. Skal i have børn med på ferien, kan man nemt få en klapvogn med i flyet.

Et af de populære rejsemål på Mallorca er Alcudia, som ligger i den nordlige del af Mallorca. Dette sted henvender sig især til børnefamilier på grund de lækre strande. Her finder man også gode udflugtsmuligheder til for eksempel naturparken S’Albufera, Pollenca og Formentorhalvøen. Mallorca har mange lækre hoteller i Alcudia, Port de Pollenca og på de øvrige feriesteder på Mallorcas nordlige kyst, som er nemt at bestille, når man rejser på egen hånd.

På sydkysten finder du det klassiske turistprægede Mallorca, med brede strande i Palma bugten. De mest børnevenlige bugter ligger mod nord og øst. Byen Palma har alt hvad turister ønsker sig på ferien. Her finder man mange, spændende shopping gader, caféer, restauranter, museer og gallerier. Her kan man også gå langs havnen, og se de smukke luksusyachter. RejseGear.dk

Rejser du til Mallorcas Østkyst finder du en blanding af bugter og vige, små fiskerlejer og naturhavne, nye turistbyer og små afsides strande. Inde på øen kan man fornemme de lave bjerge Serres de Llevant, som strækker sig ud og indbyder til vandring og cykelture. Bjergkæden åbner sig yderst med grotter og huler med fantastiske drypstensformationer.

Østkysten byder generelt på rolige, natur fredelig områder, hvor man som par kan nyde solen, og stilheden eller cafeerne i de omkringliggende byer. Badebugterne i Cala d’Or er lig med badeferie i topklasse. Her er lagt op til dejlige dage med fint, lyst sand og azurblåt hav på Mallorca.

Mallorcas midte er ofte blevet overset til fordel for de lækre strande og kyststrækninger. Midten er dog faktisk et fantastisk sted at holde ferie. Inde på midten er det mest voksne mennesker, som holder ferie, og kan du forkæle dig selv på udvalgte landhoteller med wellness, god mad, vandre- og cykelture samt timer ved poolen. Her kan man også besøge spændende vinkældre og shoppe eller cykle en tur på Mallorcas helt egen vin rute.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.