Home » Fødselsdag

Lokaler til fødselsdagsfest

Når man skal leje festlokaler til en fødselsdagsfest, er der forskellige krav, og ting man skal være opmærksom på.  Det er vigtigt, at man som fødselar ved, hvor mange gæster der kommer, så man får lejet et festlokale til fødselsdagsfesten, som er stort og passer til festen.

Nogle vil automatisk gå på kompromis i forhold til lokalerne, men det kan smitte af på fødselsdagsfesten, hvis man pludselig ikke har et dansegulv, eller sidder i et alt for stort og koldt lokale. Lige gyldigt om man ønsker at leje et festlokale med alt, eller et lokale hvor man selv står for nogle ting, som for eksempel servering og menuen er inkluderet, kan man bruge Internettet til at finde de helt rigtige rammer for festen.

Man skal ikke forvente at festlokalet kan fås gratis. Prismæssigt ligger de fleste forsamlingshuse mellem 1000 kr og 2000 kr, alt efter hvad man ønsker inkluderet. Når man lejer et flot festlokale, betaler man en lejepris, og herefter kan man ofte selv finde en kok, som kan møde op i køkkenet og fremstille den menu, man ønsker til sin fødselsdagsfest. Ligeledes kan man selv medbringe billige drikkevarer og hermed holde en billigere fødselsdagsfest end hvis man holdte det på et hotel.

Det vigtige i forhold til din fest, er at lokalerne du lejer, svarer til de forventninger man har til fødselsdagsfesten. Man skal ikke gå på kompromis, for det vil ødelægge din feststemning.

Find den rigtige ramme til din fødselsdagsfest.

I dag har mange festlokaler, og forsamlingshuse en hjemmeside. Dette gør det nemt for dig at vælge det rette sted til fødselsdagsfesten. Ofte kan man på hjemmeside få oplysninger om alt det praktiske, som gælder for det specifikke festlokale.

Skal din fødselsdag være stor, og festlig kan man ved at finde det rette festlokale skabe en helt unik ramme for festen, og her er det vigtigt, at man blandt andet sikrer sig, at der er plads nok til alle gæsterne. Der skal i beregnes plads til buffet, dansegulv, gavebord osv. Så lokalet må ikke være for lille.

Når man skal ud og leje et festlokale, skal man være indstillet på, at man som fødselar selv skal skabe rammen for fødselsdagsfesten. Man skal selv finde bordpynt, op pynte lokalet så det fremstår indbydende og festlig. Ligeledes skal man sørge for mad, kok og drikkevarer.

Ved at ordne disse ting selv, kan man holde udgifterne til en fødselsdagsfest ned på et lavt niveau. Nogle festlokaler tilbyder en kok der kender køkkenet, og ligeledes kan man gennem nogle festlokaler leje serveringspersonale, som er kendt på stedet. Dette kan være en fordel, hvis der for eksempel pludselig opstår en uventet situation, lyser ryger osv.

Gode råd, når lejer et lokale.

Når man lejer sig ind et sted får man en leje kontrakt, som man skal sætte sig godt ind i. Man skal inden man skriver under vide om der er plads til alle gæsterne, som forventes deltager i fødselsdagsfesten. Man skal også undersøge, om der er brug for serveringsservice, er der borde og stole til alle gæste osv.

Et andet godt råd er, inden festen starter og man gør klar til fest, at have et telefon nummer på den ansvarlige udlejer, så man ved hvem man skal tage fat i, hvis lokalerne ikke svarer til forventningerne, når man kommer og skal gøre klar til festen.

Et tredje godt råd er at sikre sig, at der er sikringer indkøbt, og man kan træffe den ansvarlige, hvis et eller andet uforudset skulle opstå.

Start alt med at gå lokalet igennem. Der skal være gjort rent , og borde og stole skal opfylde de forventninger, du har til lokalet. Det kan helt sikkert anbefales, at man betaler sig fra rengøringen dagen efter gennem udlejeren, hvis dette er muligt. Hermed kan man sikre sig at man efter lader lokalet i god stand og roden, inden næste fest skal holdes.

Hvis man vælger, at se lokalerne inden festen, er det en god ide at medbringe en skitse over en bordopstilling. På den måde kan man sikre sig, at man ikke spilder timer på bordopstilling og bordplan, som ikke kan lade sig gøre i praksis, fordi lokalet måske er mere langt eller bredt end forventet.

Skulle festlokale ikke leve op til dine forventninger, er det en god ide at tage fat i udlejeren med det sammen. Man skal ikke affinde sig med borde og stole, som er slidte, og ødelagte. Det vil mærke din fest i negativ retning, og det skal man ikke acceptere.

Det er vigtigt, at det lokale man lejer svarer til de forventninger, man har til sin fødselsdagsfest. Skulle lokalet være udstyret med noget gammel, grim kunst på væggen, kan man med fordel gemme det væk, og sætte noget nyt op. Hav en god fødselsdagsfest.Book underholdning online


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.