Home » Konfirmation

Lej Konfirmationskjolen

Lej konfirmationskjolenNår konfirmationen nærmer sig, er en af de store ting på budgettet indkøb eller leje af konfirmationskjolen. Der er ingen tvivl om, at konfirmationskjolen til de unge mennesker bør udvælges med stor omhu, og med god vejledning og rådgivning i de enkelte butikker.
DressMe – modetøj på nettet

I dag vil konfirmanderne i høj grad gerne selv være med til at vælge deres tøj, og det kan være en meget bekostelig affaire at købe konfirmationskjolen. Kompromisser må for mange familier indgås, og en mulighed er, at leje tøjet for at holde budgettet nede.

I det forrige århundrede brugte mange piger sorte konfirmationskjoler. I starten af 1900 blev dette til hvide kjoler, som blev almindeligt, og i dag ser man igen hvide kjoler med sorte blonder eller broderi. Samtidig med, at konfirmationskjolerne ændrede farve, blev de også kortere. Omkring 2. verdenskrig, blev kjolen lange igen.

Lej Konfirmationskjolen

Den kvindelig konfirmand skal være prinsesse for en dag. Dette ligger bevidst i valget af kjolen, når man går efter den rå, cool eller søde model. I dag oplever mange piger, at moden byder på kjoler for alle typer. Konfirmationskjolerne kan fås i knælange kjoler i enten hvid eller hvid/sort eller hvid/blå, og de kan styles med et personligt præg i alle retninger.

Den yndige konfirmationskjole kan være med tyl eller i satin og silke. Hvorvidt konfirmanden ønsker luftige eller tætsiddende kjoler, afhænger af personligheden og pasform, hvilket ekspedienterne kan hjælpe med at vurdere.

Når man lejer eller køber en konfirmationskjole, er udbudet stort, og her kan det være en super ide at gå til et modeshow, hvor de forskellige modeller bliver vist, så pigerne med sine egne idéer og ønsker, kan skabe det helt rigtige look. Her kan man lige ledes få inspiration til lækkert tøj til den Blå Mandag, hvilket de fleste køber.

Det vigtigste for alle konfirmationskjoler er, at de vil passe præcis til den pige, der bærer kjolen. Modeller fra forrige år kan stadig være moderne, og flere store brudeforretninger fører disse i udlejningsmodeller, som kan fås til billigere penge. De færreste piger kommer til at bruge kjolen igen, og derfor er der eget fornuft i at leje kjolen. Find den helt rigtige kørsel til konfirmanden herBookAclassic.dk


Tøjet er det synlige symbol på, at man i forbindelse med konfirmationen går fra barndommen og voksenlivet.  Der er masser af muligheder for at lej konfirmationsstøjet online, og man kan sagtens finde smart konfirmationsstøj, tilbehør og konfirmationskjoler her.

Du kan finde rigtig mange butikker, som udlejer konfirmationskjoler eller smukke festkjoler, hvis konfirmanden ønsker dette og prisen kan være ca. 1/3 del af, hvad købsprisen er. Vælger du at handle med en online forretning, kan du mange gange få gratis fragt, men du skal altid være opmærksom på, det gebyr for kjolelejen, som kommer oven i prisen. Nogle steder kan man finde billigere udlejning kjoler fra tidligere år, hvor priserne på leje ligger under 500 kr. for en flot kjole.

Konfirmationskjolen skal gerne prydes med noget smukt tilbehør og håropsætninger. I flere år har hvid, sølv eller sort været in, ligesom man ikke kan komme udenom de fede accessories, som fuldender dit look.


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.