Home » Fødselsdag

Lej en klovn til fødselsdag

Lej en klovn til fødselsdagAlle forældre ønsker at give deres børn en fødselsdag, de aldrig glemmer, en dag som børnene vil mindes, og tænke tilbage på i lang tid efter. Men hvad skal man dog finde på for netop at gøre denne fødselsdag hel speciel?

Hvordan ser det ud med lokaliteterne, hvad skal der serveres og hvad forventer dit barn? Det er alt sammen spørgsmål ,som denne artikel kan vil forsøge at bidrage med svar på.

Når du skal i gang med planlægningen af den store dag, kan du skele til, hvordan andre forældre har gjort. Men er det ikke lidt kedeligt at kopiere en anden fest. Lad i stedet kreativiteten blomstre.

Du vil hurtigt opdage, at for børnene kan det nogle gange dreje sig om få tiltag, og sjove ideer og fødselsdagen bliver super skøn.

Lad klovnen stå for underholdningen

Inden du sender fødselsdags invitationerne ud, er det en god ide at få styr på det overordnede tema for dit barns fødselsdag. Hvad skal der serveres af mad og drikke, og hvordan skal dagen struktureres, så alle får en dejlig dag.

En fest med 20 børn kan ende i skænderi og ballade, hvis du ikke tager styringen, og fra start får signaleret en forventning til gæsterne.

Der er ingen tvivl om, at boller og kakao ikke kan stå alene, men orker du ikke at begynde at lave skattejagt, børnelege quizzer, og meget andet, kan du overveje noget helt andet.

Dette kan du gøre ved at leje en klovn til dit barns fødselsdag. En klovn er pr. definition en mand eller dame, som klæder sig ud i en form for narredragt, med rød næse og sjov hat , og optræder med små cirkusnumre, til stor morskab for dets publikum.

En klovn er super sjov børne- og familie underholdning, når det er sjovest. De mange fødselsdags klovne, som man i dag kan bestille optræder med forskellige numre, som for eksempel klovnerier på cykler, de kluntede klovne falder, de sjongler med bolde eller tallerkener, de kaster med lagkage, og børn i alle aldersgrupper elsker dem.
En klovn henvender sig til børn fra 2-3 år og op efter. Så alder er som regel ikke en hindring her.

Klovenes naive personligheder og varme udstråling fanger hurtigt de små, og man lader sig føre ind i klovnens verden. Lej en klovn giver vitterligt dit barn et lille cirkus i hjemmet.

Med indlevelse, sjov musik og uheldige kunstner, får du et klovneshow hjemme i stuen, og en uforglemmelig dag for alle barnets kammerater. Ting som vand, lagkage og cykler er en del af showet, og hurtigt vil du høre latter og barnegrin, som bidrager til en fødselsdag i dejligt humør.

Mange klovne kan for de små også have numre med ballon dyr, som vækker stor glæde i de små børnehjerter. Ballon dyr fås i mange spændende udgaver, og alle børn vil elske at få en kanin, giraf, hund, mus, svane, papegøje, flyvemaskine eller skildpadde med hjem fra en uforglemmelig fødselsdag.
Herudover tilbyder nogle klovne også ansigtsmaling. find klovne underholdning til børnefødselsdagen her. Book underholdning online

Lad børnene prøve klovnenumrene

Prisen for leje af en klovn svinger fra 1200 – 1500 kr for ca. 12-15 børn. Et cirkusnummer varer normalt ca. 45 minutter, og herefter kan man mod ekstra gebyr leje en kasse med cirkus ting, så børnene selv kan afprøve deres talenter.

Når klovnen har optrådt, er det oplagt at have rekvisitter klar, så børnene selv kan få lov at ud leve cirkus drømmene. Du skal nok ikke starte ud med at lade dem jonglere med lagkager, men hav eventuelt en klovnekasse klar, så børnene kan udfordre sig i den magiske klovne verden. Kassen kan bestilles ekstra hos mange klovne.

En anden, sjov mulighed er leje af en klovn som tryller. Her er konceptet egentlig det samme, men det henvender sig måske mere til lidt ældre børn eller familier.

Hvem kender ikke fascinationen af tryllerier, og hvad er bedre, end selv at lære dem og kunne opføre et show for kammerater eller forældre bagefter.

En fest med en klovn giver altså 2 oplevelser på samme dag for et beløb, som du hurtigt kommer til at give hvis du vil fejre fødselsdagen i et bowlingcenter eller i en svømmehal.

Sæt den perfekte ramme for fødselsdagen

Når klovnen er booket er underholdningen på plads. Så er det på tide at få styr på resten af festen. Forsøg at undgå hyperaktive børn og overvej lige en gang til, hvor meget sukker, der bliver serveret for børnene.

Ang. drikkevarer er et fif at fryse vingummi bamser ned i isterning bakker, og hermed skabe festlige og farverige drinks.

I stedet for kager fyldt med sukker kan du lave rugbrødsmader med pålæg. Disse kan du ud stadse med diverse kagefigurer og hermed gøre maden sjov og mere indbydende.

Er der for lidt plads til, at alle børn kan få en plads ved bordet, kan du indrette gulvet med papkasser og lade børnene spise som i Japan. Det er en sjov, og gratis måde at starte festen på.

Jeg håber du med denne artikel har fået mod på og lyst til leje en klovn til dit barns fødselsdag. Det er alle pengene værd at give børnene en oplevelse, de aldrig glemmer og skaber et godt fundament for socialt samvær og hygge over flere timer.

Ved at lade klovnen styre festlighederne, undgår du børn, der hænger i gardinerne. Dette kan forvandle dit barns fødselsdags mareridt, til den bedste dag i hans eller hendes liv.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.