Home » Hund

Legetøj til aktivering af hund

Alle i familien elsker ofte at få en ny hund hjem, og hurtigt bliver hunden det nye familiemedlem. Mange timer kan gå med leg og sjov, særligt når hunden er hvalp men nogle gange, kan det også være svært at at aktivere hunden i løbet af en travl hverdag.
Aktivitetsniveauet for hunde er forskelligt, men for mange familier bliver hverdagen hurtigt fyldt op og hvem skal nu lege og lufte hunden. Svaret kan være denne nye ifetch maskine, som på automatisk vis, leger med hunden, så længe hunden lyster. Her er der ingen stopklods for legen, den stopper når hunden er træt. KØB APPORT KANONEN HER
Ifetch aport leg på maskine.
Det er sjovt at kaste apport med sin hund, dog oplever mange mennesker at deres lyst til legen ender før hundens. Din iver hører oftest op længe før din firbenede vens. Med iFetch undgår man at blive træt i kastearmen. I stedet kan man lade ifetch maskinen få bolden i hullet, og så skyder iFetch bolden af sted helt automatisk.
Maskinen er så nem at anvende, at din hund sagtens selv kan lære at aflevere bolden rette sted og hermed, kan du lære din hund at aktivere sig selv i flere timer om dagen. Man kan vælge imellem tre forskellige kastehastigheder for bolden.
iFetch kan bruges af de fleste hunde i de fleste størrelser. For at lære hunden at aflevere rette sted kan man med lidt simpel hundetræning, bruge gidbidder, og rose den når den gør det rigtigt. Belønningen kommer efter noget i hærdigt træning med en godbid og lidt øvelse.
Boldhullet hvor bolden skal afleveres en lavet hundevenlig i en tragttformet model, så det er let at lægge bolden i for hunden selv. Desuden findes der en kort og enkel træningsvideo til dig og din hund, når du køber ifetch. KØB APPORT KANONEN HER

Ifetch er til glæde for alle i familien. Både far og mor kan tage et hvil med afslappede arme, og hunden får lov til at lege og more sig i præcis lige så længe, den vil.
Fakta om iFetch apportkanon er at den drives af den medfølgende adaptor, men kan også køre på 6 dtk. C-batterier. Den har i alt 3 niveauer svarende til tre forskellige skudlængder, så man som ejer kan bestemme hvor langt hunden kan og skal løbe efter bolden.
Der medfølger desuden 3 bløde bolde, og selve maskinen fylder ikke mere end 20 cm i bredden, højde: 20 cm, længde 30 cm.
Når man køber en ny hund, kan det være lidt overvældende. Det er derfor en god ide at indkøbe nogle ting til hunden, som kan aktivere den for gennem leg finder den tryghed i familien. KØB APPORT KANONEN HER

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.