Home » Sommer

Lege i haven

Lege i havenHimlen er blå, solen skinner, og i det er tid til at komme ud i haven og lege, spille og have det sjovt sammen. I forbindelse med nogle af sommerens mange havefester, er det oplagt at tænke på forskellige lege i haven til både voksne og børn, som man sammen kan hygge og more sig med. I denne artikel får du nogle ideer til alternative lege i haven.
Skal der leges i haven er den sikre vinder altid at fiske et spil Petang eller kroket frem. Dette er have spil, som alle kender, og som jævnligt bruges, når voksne hygger med børn i haven. En anden sikker vinder er have trampoliner, som altid er sikker morskab for børn og voksne.

Lege med vand er sjovt

alle store som små ved, at det er sjovt at lege med vand. Især på de varme sommerdage er vandlege i haven ekstra sjovt. Man kan i dag finde store swimmingpools til haven, som er udstyret med alt lige fra pumper til stiger andet tilbehør. Disse pools er oplagt at finde frem, når solen bager og børn og voksne skal more sig sammen. Husk dog at man aldrig må lade små børn bade alene. De kan drukne, selv i den mindste mængde vand.

Spil til haven

En fodbold med net er altid oplagt til lege i haven. Det kan aktivere alle størrelser og give sved på panden. Bolde er sjove i alle aldre. I dag kan man finde en talende bold, som selv bestemmer, hvem den vil kastes til. Spillet går ud på, at bolden nævner en farve, og så skal man kaste den hen til den person, der har den farve på. Dette spil henvender sig særligt til små børn.

Et andet spil til haven er det oppustelige ludospil. Her får man en stor spilleplade med oppustelige brikker, som kan stilles op på græsplænen. Ludospillet er kendt af de fleste, men dette have spil tilfører det en helt ny dimension. På samme måde kan man finde havedart eller have bowling, hvor banen rulles ud på græsset, og så går det løs.

Er du vild med golf, kan man lave sin egen minigolfbane i baghaven og hurtigt lave en turnering, hvor man udfordr venner og bekendte. Dette er et sjovt spil, som igen kan spilles af både børn og voksne mod hinanden.Find underholdende og sjove spil hos CoolStuff.dk

Leg i haven til sommerfesten

Når sommerfesten render af stablen er det en god ide at have nogle lege klar, som kan aktivere store som små. Her kan man have simple ting som sæbebobler indkøbt, og give børn i alle aldre en sjov aktivitet eller en bold, som næsten er uundværlig. En Frisbee kan i dag fås som små i hård plast eller i store bløde udgaver, og disse er sjove for de voksne også.

Vil du holde en anderledes fødselsdags fest i haven, hvor børn og voksne skal more sig sammen, er det en sjov ide at leje en hoppeborg. En hoppeborg er let at sætte op, let at pakke ned, og garant for mange timers sjov.

En hoppeborg kan bruges, som aktivering for børn, under en havefest, bryllup i haven, eller en anden festlig sammenkomst. Du er sikker på at børnene ikke kommer til at kede sig, og måske vil de voksne også en tur op i borgen inden festen er slut. De fleste udlejningsfirmaer kan levere, sætte den op, og afhente den igen uden du bliver ruineret.

Sumo brydning eller kæmpeboksning er en anden sjov leg, dog mest for de voksne. Når man skal holde havefest for voksne, kan en sjov match, hvor man kan kæmpe mod hinanden være oplagt. Sumo brydning og kæmpeboksning er sagen til havefesten, for Jer som ønsker en vild og festlig aktivitet. Det er sjovt og altid et yderst festligt indslag.

En anden sjov have leg, som er ganske gratis er tøj kæden. Det kræver måske et par øl på forhånd, men når først legen går i gang og konkurrence elementet tager over, er de fleste klar til at ofre sig, for at vinde tøj kæden. Dette er en klassisk leg, der ikke kræver den store forberedelse, da gæsterne leverer indholdet i form af tøj, de tager af.

Et anderledes måde at spille fodbold på er pingvin fodbold. Her skal gæsterne deles op i to hold med 10 til 20 personer. Alle spillere leves om til pingviner ved, at man får et stort kræmmerhus for øjnene, lavet af en avis eller et stort stykke papir/karton. Hullet skal være stort nok til minimum at kunne dække begge øjne. I det spillernes synsfelt bliver indskrænket til det lille hul for enden af kræmmerhuset, bliver det pludselig meget svært at orientere sig. Husk at have banen dækket godt af, da man nemt falder og kan slå sig i dette spil.Sportsbutikken.dk

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.