Home » Konfirmation

lav selv underholdning til konfirmation

Underholdningen til en konfirmation, skal gerne indeholde et tilbageblik på gode barndomsminder, og et udtryk for ønsker for fremtiden. Underholdning til en konfirmation er gerne en form for tale eller en god, sjov festsang, som man eventuelt selv har lavet.

Lav selv din underholdning.


Der vil altid være traditionelle taler og sange til en konfirmation, så for nogle kan det være godt, at finde nogle sjove alternative indslag, der kan få smilet frem på læberne hos familie, venner og konfirmanden. Konfirmanden kan i stedet for den traditionelle takketale eller takkesang, lave en kort film på pc, med underlægningsmusik, og barndomsminder, som kommer frem løbende.

På samme måde kan forældre og venner bruge barndomsbilleder til at understøtte en god tale, da dette ofte vil give talen mere liv, hvis gæsterne kan se dejlige minder i mens. Man kan i PowerPoint indsætte billederne til at køre i et diasshow, og selvlave baggrundsmusik eller tale til billederne. Har man gode små film sekvenser kan dette også være sjovt at klippe sammen, og bruge som underholdning til konfirmationen.

Generelt skal underholdningen til konfirmationen være personligt til konfirmanden, eller fra konfirmanden til forældrene. Dette gøres bedst, ved at finde gode minder man sammen har delt. Er man som person musikalsk anlagt, kan det være godt at lave et musisk indslag.

Vil man lave et musisk indslag kan man vælge at spille selv, og synge til, eller man kan lave et stomp nummer med gæsterne, som straks vil lade sig rive med af takten. Her til kan man rappe en takketale til forældrene, mens gæsterne sørger for rytmen til. Faktisk vil det have en god effekt, blot at klappe to forskellige rytmer, mens man selv siger tale højt til rytmen.

Musik indslag til konfirmation.

 

Et andet godt indslag til en konfirmation er at hyre en musiker, eller en entertainer, som kommer og holder en sjov tale til konfirmanden. Faktisk kan man til rimelige penge finde både en musiker eller et band, måske et band som er kendt fra vennekredsen, eller man kan leje en Jukebox, som kan spille hyggemusik under middagen.Book underholdning online


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.