Home » finansiering til sjov og fest

lån til Iphone uden abonnement

Hvis du er erfaring ved, at det ikke er dig at binde til et bestemt teleselskab i flere år, for at få den Iphone du ønsker, kan du også vælge en anden mulighed.


Vil du selv bestemme, hvor du har dit Iphone abonnement, kan du i stedet vælge at låne pengene i en af de mange online banker, som tilbyder hurtige lån uden sikkerhed.

Iphone på afbetaling

Prisen vil mange gange ikke være væsentlig højere, og du vil undgå at skulle stavnbindes til et bestemt teleselskab. Dette betyder, at du altid kan skifte teleselskab, hvis et godt tilbud dumper ind ad døren en dag. Dette kræver dog, at du er fri af den bindingsperiode, som der ofte er ved et abonnement, når du køber en ny telefon eller Iphone.
Ved at undgå et bestemt mobilselskab, får du også friheden til at købe telefonen der, hvor den er billigst. At låne i en online bank er ganske nemt, og kræver blot, at du ser dig for, inden du vælger låne udbyderen. Du kan faktisk flere steder have pengene til din nye Iphone på din konto i løbet af en dag, så frem du ansøger en hverdags morgen.
Nu tænker du sikkert på, hvad købet af en Iphone, mon kan betyde for din økonomi. En Iphone 4s koster omkring 5000 kroner, og skal du låne hele beløbet vil du skulle betale omkring 270 kr. pr. måned i 24 måneder. Se de bedste lånemuligheder her Lån penge til imorgen. Robotlån.dk hvor du med NemID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.