Hjem » finansiering til sjov og fest

Lån penge til lav rente

Når den store fest skal holdes, kan det være svært at finde pengene på kistebunden. Skal man låne penge, vil man som regel gerne have lånet til den laveste rente, som det overhovedet er muligt at få den til. Men vær opmærksom på, at et lån med lav rente ikke altid er det billigste lån, når lånet er betalt ud.

Dette lyder selvfølgelig helt forkert, men det viser sig faktisk ofte at være tilfældet. Det billigste lån med laveste rente, kan blive det dyreste, når du også kigger på de øvrige omkostninger ved lånet. Her taler jeg om de forskellige gebyrer, som de fleste banker tager i forbindelse med et lån.

Undersøg de forskellige lånegebyrer.

Pas på gebyrerne for de kan findes på alt, hvad du skal foretage dig i forbindelse med dit lån. Det kan være et gebyr for at ansøge om lånet, gebyr for at optage lånet, gebyr for at udsende girokort osv. osv. Når disse gebyrer regnes med i lånet, kan din reelle lånerente pludselig se helt anderledes ud.

Kreativiteten er stor hos de enkelte banker. Bankerne skal jo tjene penge på udlån, også selvom de ved første øje kast giver en god og lav rente. De ved også godt, at du som ny kunde sammenligner renterne, når du skal ud og låne hos de forskellige banker. Derfor er gebyrer ofte med småt, og noget man skal lede efter for at finde dem.

Derfor gælder det om for bankerne at have så billig en rente som muligt, og lokke kunder til her. Bagefter finder tager de gebyrer for alt, hvad der vedrører dit lån, for det er ved at skrue på gebyr skruen, de skal tjene flere penge.

Det er ikke meget, du kan gøre i forbindelse med gebyrerne. Hvis du vil have et lån online, må man et eller andet sted acceptere de præmisser, banken opstiller for et lån hos dem. Du kan selvfølgelig spørge banken, inden du låner pengene og så vælge den bank med de mindste gebyrer. Det kan godt svare sig at regne på det. Nogle gange kan du også forhandle dig til lavere gebyrer ved at kontakte bankerne.

En anden ting man typisk kan gøre, er at betale lånet tilbage via PBS. I så fald slipper man billigere eller nogen gange helt uden gebyrer. Med en PBS betaling skal du ikke bekymre dig om månedlige girokort, der dumper ind ad døren, og de ekstra gebyrer der er på dem. Ved PBS kører din afvikling automatisk, og dette er for mange den nemmeste og bedste løsning på en låne situation.

 Lån penge online hurtitgt

Har man taget et online lån, skyldes det mange gange, at man ikke ønsker, at ens egen bank skal kende til lånet. Er det tilfældet, vil løsningen med PBS ikke være til stede. I så fald vil du være nødt til at acceptere, de gebyrer som der er på girokortene.

 

Afslutningsvis vil jeg sige, at det nemt og bekvemt at sidde hjemme foran computerskærmen og finde et godt lån til fordelagtige priser. Du skal dog altid have i mente, at det vil være billigere for dig at låne pengene i din egen bank, for her vil du ofte kunne få lånet, uden de mange gebyrer du må betale for et online lån. Det gælder om at se sig for og undersøge mulighederne grundigt, inden man låner pengene.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.