Home » Jul

lån penge til julegaver

Det er snart jul, og der skal bruges mange penge til julegaver. Vi ved godt, det er tanken som tæller, men prøv du at overbevise børnene om det, når de ønsker sig store og dyre ting som de andre i klassen og børnehaven. Der er ingen forældre som ønsker at skuffe børnene, slet ikke til jul.


Spar penge op


Der er ingen tvivl om, at julen er en dyr måned, og her kan det ofte være godt givet ud at tage et lille kvik lån, som du så kan afbetale på i årets løb. Du kan også forsøge at sætte penge til side i løbet af året, men for nogle kan det være rigtig svært da opsparede penge ofte går til uforudsete udgifter.
Hvis du gerne vil have penge til julen, kan selv et lille beløb hver måned være det, der gør forskellen. Det bedste er at spare op i løbet af året. Kan du spare 250 kroner op pr. måned, vil du have 3000 kroner. til julegaver, når du rammer december måned.
De fleste af os kan nok godt afse de 250 kr. hver måned. 250 kroner som er opsparet over 12 måneder, føles ikke som så meget, men det vil det gøre, hvis du skal ud og finde 3000 kroner til gaver, som du ikke har.Lån penge til imorgen. Robotlån.dk hvor du med NemID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto.

Sælge ting på nettet


Har du ikke sparet op, kan du overveje at sælge ud af dine ting. Det kan være ting, du aldrig bruger, som f.eks. en kondicykel, kaffestel, symaskine osv. Her gælder det om at finde alle brugbare ting og så komme i gang med at få dem sat til salg.

Vi har alle ting liggende, som vi syntes var smarte, da vi købte dem, men som vi aldrig, eller næsten aldrig fik brugt. Tingene kan sælges gennem online auktioner, som QXL eller hjemmesider, som Den blå Avis og andre lignende steder.
Du skal dog være klar over, at det er finanskrise, og du er ikke den eneste som sælger ud. Derfor skal du regne med, kun at få en brøkdel af det, du selv gav for tingene. På grund af finanskrisen kan du altså risikere at måtte sælge dine ting med et stort tab. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig klart, om du overhovedet vil sælge ting, som måske har stor affektions værdi for dig.
Lån penge til julegaver


Alternativt kan du låne penge til julegaver. Dette kan for nogle være en nem og hurtig løsning, så alle får en gave, de er glad for. Hvis du vælger at låne pengene til julegaver i for eksempel en online bank, kan du hurtigt få et lån igennem. Hvis du ansøger tidligt om morgenen, kan lånet faktisk gå igennem samme dag, såfremt banken vil låne dig penge.
Som et eksempel kan du låne 5000 kroner for et vist beløb (se skemaet nedenfor). Det kan være en løsning, hvis du så samtidigt med, at du afdrager på lånet, husker at spare op til næste jul, så du ikke ender i samme situation.
Lån penge til imorgen. Robotlån.dk hvor du med NemID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.