Hjem » Bryllup

lån penge

Det kan være svært for unge mennesker, som ønsker det store kirkebryllup at låne penge i banken. Mange unge par, har endnu ikke haft mulighed for at vise, hvem de er, og hvad de står for. Jeg tænker her i økonomisk sammenhæng.


Dette betyder, at bankerne ofte er meget forsigtige med at låne penge. Når de ikke kender den faste indkomst eller parrets modenhed i forhold til at kunne og ville betale penge tilbage på et lån, har unge mennesker ingen kreditværdighed, og hermed kan man løbe panden mod en mur.

Forældre hjælp til lån.

De fleste i en alder af 25 år studerer stadigvæk, og herved kan deres eneste indtægt ofte være SU suppleret med et lån. De fleste etablerede banker er lidt skeptisk over for unge, og vil gerne se en egentlig indtægt, inden de låner penge ud. Er den eneste indtægt SU, er dette en meget lav indtægt, som det er svært at finde penge til afbetaling af lån fra.
Tidligere kunne man ved hjælp af sine forældre få et lån. Havde man ikke selv sikkerhed for lånet, så kunne forældrene træde til ved at kautionere for lånebeløbet. De fleste banker er gået væk fra forældrekautioner, og derfor er dette ikke længere en mulighed.
Du kan som ung måske være heldig at låne pengene af dine forældre, men hermed vil der ofte være en masse følelser indblandet, og du vil ikke kunne administrere pengene frit, som du lyster. Derfor anbefales forældre lån ikke mere

Lån pengene ved hjælp af hurtig lån.

Skal du som ung under 25 bruge penge nu og her til dit forestående bryllup, skal du stedet for se i markedet for hurtige lån. Her kigger man mindre på alder, og hvad man ejer. Markedet for hurtige lån, kigger fortrinsvis på, om du er registeret som dårlig betaler eller ej. Er du ikke det, er der stor mulighed for at få et mindre lån på kort tid.

De hurtige låne udbydere tager selvfølgelig en rente og nogle gebyrer for dit lån. Dette kan du ikke undgå medmindre du har muligheden for at spare pengene op selv og hermed undgå at skulle låne penge fra en bank.

Skal du alligevel have lånt penge hos en bank, kan du ofte trods en alder under 25 år få et hurtigt lån hos en online bank. Ved hurtig lån forstås, at lånet ofte ikke er så stort, og hermed kan du afvikle lånet over kort tid. Herved skal banken ikke bruge en masse sikkerhed eller kaution fra din familie, da deres risiko for tab er væsentligt lille.

Når du tager disse hurtig lån, betaler du selvfølgelig for din alder, og dermed den usikkerhed, som banken godkender. Her skal det anbefales, at du kigger godt efter, hvilke renter og gebyrer de enkelte banker tager, for det kan hurtigt blive et dyrt lån, hvis du ikke kender alle fakta omkring dit lån

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.