Home » sidste skoledag

Kostumer til sidste skoledag

Kostumer til sidste skoledagNu er sidste time overstået, og du er færdig med timelange lektier og skolegang. Dette skal selvfølgelig fejres. Mange unge mennesker ser frem mod sidste skoledag i lang tid, og forberedelsen til denne dag kan sagtens gå i gang allerede nu. Denne særlige dag symboliserer en afslutning på slid og slæb, og så skal der være plads til sjov og ballade.

Sidste skoledag er ikke kun en dag, hvor man tager afsked med skolen, lærere og lektier. For manges vedkommende skal man også ud i verden og i en ny retning, og dette betyder, at man også må tage afsked med nogle klassekammerater, som man har haft en bånd til i 10 år.

Sidste skoledag er derfor både en fest dag, men også en lidt vemodig dag for mange, og en ting er sikkert. Dagen skal fejres med maner, og til dette formål skal der findes noget udklædning, som er helt perfekt. Traditionerne for dagen byder for mange både på karamelkastning, limousine kørsel og udklædningsfest, hvor man bliver hyldet af alle andre elever på skolen. Kostumer til voksne

Billige kostumer

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at de fleste elever eller studerende på SU har få penge at gøre med. Sidste skoledag er en meget dyr dag, hvor der både skal findes penge til festen, drikkevarer, karameller, underholdning samt kørsel af lærerne. Dagen render hurtigt op, og det kan derfor være en god ide at se sig godt for, inden man bestiller et dyrt kostume til denne dag.

Går du i en butik, som sælger kostumer, kan du finde mange utrolig flotte kostumer, som koster mange penge. Endvidere kan det være svært at finde butikker, som har kostumer, der passer til sidste skoledag, da de fleste butikker sælger meget udfordrende kostumer.

På Internettet kan du finde utrolig mange online butikker, som sælger kostumer, der passer til sidste skoledag. Her er priserne meget varieret, og udbudet er stort. Der findes næsten ikke fester, som bliver sjovere end udklædningsfester, hvor man pludselig bliver en anden karakter. Dette vil du opleve, når du kommer i dit kostume.

Når du handler på Internettet, kan du opnå gode mængde rabatter på kostumer, såfremt i er flere, der køber sammen. Her kan det også være en fordel at bestille kostumer til de lærere, der skal klædes ud. Ofte er kostumerne så billige, at det ikke kan svære sig at lave dem selv, da det koster meget at købe stof og en del tid på at designe og producere kostumer selv.Kostumer til voksne

Handel på Internettet

Hvis det er første gang du skal købe kostumer over Internettet, skal du kigge dig godt for. Mange har opdaget glæden E-handel, og set hvor meget, der faktisk kan spares ved at købe ting her. Når du handler kostumer, kan du altid finde både nye og brugte kostumer, og der er fordel og ulemper ved begge dele.

Hvis du gerne vil spare penge og finde et billigt kostume, kan du handle med en privat person, og her købe et brugt kostume. Ulempen ved dette er, at du vil handle uden mulighed for garanti. Du har ikke krav på tilbage levering af kostumet, hvis du for eksempel ikke kan passe det. Samtidig kan det være svært, om end nærmest umuligt, at få pengene tilbage ved en bankoverførsel.

Handler du til gengæld i en Internet butik, gælder almindelig købs og reklamationsrettigheder.  Når du har fundet den vare, du søger, skal du altid undersøge hjemmesiden, før du falder for et godt tilbud. Vær kritisk, inden du køber varer på nettet, og hvis det er muligt, så undersøg butikken ry, inden du køber, især hvis I skal lave en stor ordre til hele klassen.

En god forretning vil også på Internettet have fakta og informationer, som du skal bruge , når du vurderer om det er pålidelig butik at handle i. Kostumet og de varer du køber, bør være godt beskrevet, og du skal kunne finde firma oplysninger, og kunne se hvem de er på hjemmesiden. Ligeledes skal du undersøge, de handelsvilkår butikker har.

Købeloven gælder også ved handel på nettet, og dette betyder, at du altid er sikret fortrydelsesretten, hvis du køber en vare som du fortryder. Du skal ikke acceptere  en indsnævret fortrydelsesret, for du er altid ligestillet, også selvom det er en Internet handel. Din fortrydelsesret gælder i 14 dage.

Hvis kostumet ikke er i orden, hvis der er fejl eller det er ødelagt skal du med det samme rette henvendelse til firmaet og få det byttet. Husk at få at vide, hvor du kan sende varen retur til og få dine penge retur igen. Du har som køber gode rettigheder ved køb, og hvis du holder øje med E-mærket, ved du at butikken er godkendt, og hermed kan du trygt handle her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.