Home » Konfirmation

kørsel til konfirmation

Når konfirmanden skal fejres, skal det ske med stor fest, glæde og mange gode overraskelser. Det er blevet mere og mere brugt, at konfirmanden skal transporteres standsmæssigt fra kirken til festen. Det er vigtigt, at konfirmanden bliver fejret denne dag, og mange forældre vil gerne gøre lidt ekstra ud af dagen, som at leje en flot vogn eller motorcykel til kørsel.


Forkælelsen af konfirmanden betyder, alt på selv dagen, og der tænkes hvert år i sjove alternative muligheder. Mange forældre vil godt ofre lidt ekstra på denne særlige dag, da det er med til at fulde konfirmationsdagen. Når man vælger at leje en smart sportsvogn, eller en fed motorcykel til konfirmanden, giver man ham eller hende en stor oplevelse, de sent vil glemme og et lift, som går ind i mindebogen for dagen. BookAclassic.dk
Alternativ konfirmationskørsel.

Konfirmationskørsel er nyt og brugt til hver konfirmation i dag. Man kan i dag opleve, at konfirmanderne bliver standsmæssigt afhentet ved kirken i de fedeste vogne. Der er ingen tvivl om, at man vil glæde sit barn, hvis man booker en flot bil, som venter uden for kirken efter konfirmationen. Alt skal være perfekt og derfor er denne fede overraskelse i forhold til kørslen til og fra kirken helt perfekt.
I dag er der gået lidt sport i at finde den flotteste transport form for konfirmanden. Dette må gerne afspejle konfirmandens personlighed, og reglen er lidt at alt er i orden denne dag. Man kan leje alle mulige slags biler, motorcykler ja sågar en traktor til konfirmand kørsel.
Mange konfirmander ville, hvis de selv skulle vælge, nok gerne have en prøvetur i en lækker Audi TT’er, en gammeldags veteranbil eller en helt ny top moderne motorcykel. Mange forældre vælger transport midlet, som en overraskelse for konfirmanden, så ønsker man dette, må man i god tid lytte godt efter konfirmandens bil interesser, så man rammer plet.

Man kan leje den smarte bil hos et anerkendt firma, men nogle vælger, også at få hjælp fra venner og familier, som måske kender nogen, eller måske selv ligger inde med en fed sportsvogn, som de gerne vil lufte denne dag.
I dag behøver det som sagt ikke kun være fede biler, som bliver brugt til konfirmand kørsel. Man kan ligeledes bruge motorcykler, og for mange drenge konfirmander er det mere spændende end en sportsvogn, dog ikke hvis det skulle stå ned med regn denne dag.
Nogle konfirmander vil også glædes over en køre tur i en traktor med vedhæng eller en mere romantisk hestevogn. Dette er en rigtig hyggelig oplevelse, som kan deles med de nærmeste. Nogle forældre går i ekstremerne og lejer en helikopter og bus til jeres konfirmanden men dette er noget dyrere, men hvis man gerne vil have at konfirmand og også gæster hentes i en dobbeltdækker bus, kan det faktisk lade sig gøre.
Mulighederne er mange, man skal nok blot være ude i god tid, da der er rift om bilerne, da det ofte bliver brugt i dag til konfirmation. Giv dit barn en stor oplevelse og book kørslen til konfirmanden her. BookAclassic.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.